Pretraga

Studentski zbor FFRZ-a organizira dobrotvornu akciju ‘Daruj i razveseli’

A- A+

Studentski zbor Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu s ponosom najavljuje svoju Uskrsnu akciju pod nazivom ‘Daruj i razveseli’. Ova akcija ima za cilj pružiti podršku djeci koja su u potrebi skupljenim donacijama od prodaje knjiga i studentskih rukotvorina, a želja je unijeti radost i nadu u živote onih kojima je to najpotrebnije. Akcija će se održati u nedjelju 24. ožujka ispred Fakulteta filozofije i religijskih znanosti u Zagrebu.

Foto: FFRZ

Akcija pod nazivom ‘Daruj i razveseli‘ održat će se uoči Uskrsa i to u organizaciji Studentskog zbora Fakulteta filozofije i religijskih znanosti Sveučilišta u Zagrebu. Ova hvalevrijedna akcija ima za cilj pružiti podršku djeci koja su u potrebi.

Skupljat će se donacija od prodaje knjiga i studentskih rukotvorina, a želja je unijeti radost i nadu u živote onih kojima je to najpotrebnije, stvarajući zajedništvo i solidarnost u duhu Uskrsa. Sva prikupljena sredstva namijenjena su dječjem domu ‘Sv. Marko Križevčanin’ u Križevcima, pružajući podršku djeci koja se nalaze u teškoćama.

Akcija će se održati u nedjelju, 24. ožujka, od 10 do 13 sati, ispred Fakulteta filozofije i religijskih znanosti u Zagrebu, Jordanovac 110, a u slučaju lošega vremena održat će se u predvorju Fakulteta. Na dobrotvornu akciju pozvani su svi zainteresirani građani koji na ovaj način mogu učiniti dobro djelo  i osigurati poklone za Uskrs.