Pretraga

U novoj epizodi studentskog podcasta otkrijte kako se zabaviti, ali i kako organizirati vlastiti party

A- A+

Zabavni trenuci provedeni s ekipom najduže se pamte, a oni provedeni plešući i pjevajući još i duže. Kako bi studentima približili i zabavnu stranu eSTUDENTa, predstavljamo ti Ko da je rođendan, najveći party Udruge.

Foto: eSTUDENT

U novoj epizodi otkrit ćeš kako organizirati nezaboravni party, ali kako je i nama raditi na našem najvećem partyju. Gost podcasta je Karlo Franić, voditelj tima Event Management koji će ti dati konkretne savjete o organiziranju velikog partyja, ali i otkriti s kojim se preprekama suočio tijekom smišljanja i ostvarivanja velikoga broja eSTUDENTovih internih druženja.

Drugi gost u ovoj epizodi je i Leo Karasman koji nastupa pod umjetničkim imenom DJ Lex te će nas zabaviti na ovogodišnjem partyju, a kartu za tu nezaboravnu zabavu možeš kupiti ovdje. Leo nam je otkrio na koji se način studenti zabavljaju na području Zagreba, koji su izazovi, ali i prednosti izlaska usred tjedna te kako se zabaviti nakon napornog tjedna ispunjenog predavanjima.

Novu epizodu ePODCASTa možeš pronaći ovdje.

Saznaj više

Želite li znati više o ovome i ostalim projektima koje provodimo, posjetite našu web stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite nas na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, LinkedInu, YouTubeu i TikToku. Pretplatite se i na naš newsletter kako ne biste propustili najnovije obavijesti.