Pretraga

Zagrebački faks najavio Dane karijera: Evo kada se održavaju i kako se prijaviti

A- A+

Pravni fakultet Sveučilišta u Zagrebu najavljuje V. Dane karijera za studente prava, javne uprave i poreznog studija koji će se održati od 26. veljače do 1. ožujka 2024. godine. Ovogodišnji događaj, otvoren za studente i diplomante koji su diplomirali u posljednjih godinu dana, približit će studentima zahtjeve i vještine potrebne za specifična područja rada te izazove u radu koje donosi moderna tehnologija rada u našim strukama.

Foto: Pravni fakultet Zagreb

Dane karijera otvorit će dekan Pravnog fakulteta, prof. dr. sc. Ivan Koprić, a studenti će imati priliku sudjelovati u nizu zanimljivih panel rasprava, radionica i prezentacija. Ovogodišnje Dane karijera obilježit će prisustvo 50 diplomanata Pravnog fakulteta, koji će podijeliti svoja iskustva te održati intervjue sa studentima u sklopu Career Speed Datinga.

Dekan Ivan Koprić ističe važnost Dana karijera, naglašavajući dosadašnju dobru suradnju Fakulteta i potencijalnih poslodavaca te ističući uspjeh u zapošljavanju prethodnih generacija studenata. Sve to Pravni fakultet želi dodatno ojačati i poboljšati, na korist studenata, mladih profesionalaca, poslodavaca i profesije u cjelini.

Svi zainteresirani poslodavci i alumni Fakulteta pozvani su registrirati se putem obrasca u Alumni zajednicu Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Detaljan program V. Dana karijera Pravnog fakulteta dostupan je ovdje. Prijave za sudjelovanje u interaktivnim predavanjima ili razgovorima za praksu otvorene su putem ovog linka.

Zahvaljujemo svim predavačima, predstavnicima poslodavaca i studentima na dosadašnjoj podršci i suradnji te se radujemo uspješnom održavanju V. Dana karijera Pravnog fakulteta!”