Pretraga

‘Zasvijetli za druge’: Zdravlje i humanitarnost ujedinjeni u jedan događaj

A- A+

Volite trčati? Uživate u prizorima prirode? Želite provesti vrijeme s ljudima s istim interesima poput vaših? Ako su odgovori na ova pitanja da,  eSTUDENTova Mreža Varaždin priprema događaj baš za vas. ‘Zasvijetli za druge’ humanitarna je utrka kojoj je cilj potaknuti mlade na zdrav način života i tjelesnu aktivnost, ali i pomoći onima kojima je pomoć potrebna.

Utrka će se održati 18. svibnja u 10 sati te će sudionici moći trčati dionice od 2.000 ili 6.250 m po šetnici uz rijeku Dravu u Varaždinu. Kotizacija je 8 eura, a sva prikupljena sredstva bit će donirana Društvu osoba s invaliditetom Grada Varaždina.

Za prvih 150 sudionika osigurani su startni paketi, koje vam donose naši sponzori: Borotalco, Multivita i Natural Wealth, a najbrža tri natjecatelja osvojit će posebne nagrade koje su moguće zahvaljujući sljedećim sponzorima: Amazinga, BiM sport, Medina Škrinja, Multivita i Natural Wealth.

Za sudjelovanje u ovoj dobrotvornoj utrci potrebno je ispuniti formu.

Saznaj više!

Ako želite saznati više o ovome i ostalim projektima koje provodimo, posjetite eSTUDENTovu  web-stranicu. Kako ne biste propustili najnovije informacije o radu Udruge, zapratite ih na društvenim mrežama – Facebooku, Instagramu, Linkedlnu, TikToku i YouTubeu. Pretplatite se i na naš newsletter kako biste dobili sve obavijesti o radu Udruge na mail.