Pretraga

Akademska godina se zahuktala, ali i brucošijade: Ove se organiziraju do kraja tjedna

A- A+

Puno bure se diglo oko prošlotjedne brucošijade Sveučilišta u Splitu, jer je dijelu studenata zasmetalo što su se uz ostalo, na tom tulumu mogle čuti i pjesme Svetlane Ražnatović – Cece. Ovaj tjedan imamo novu ‘porciju’ brucošijada za vas, a prema onome što vidimo, bit će svakakvih glazbenih izričaja na njima.

Iz arhive portala srednja.hr / foto: Ivan Božić|srednja.hr

Provjerite ima li koja brucošijada baš za vas, među ovima koje smo izdvojili.

TVZ brucošijada 

Izdvojeni članak

Na brucošijadi pri domu Franjo Tuđman drmala Ceca pa se sada u studentskom zboru prave da ništa nisu znali

U petak (17. studenog) će u HOLLYWOOD vanity clubu brucošijadu imati i novaci na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu.

– Pripremili smo akcijske cijene pića kao i uvijek do sada, a prvih 100 studenata dobiva besplatno piće dobrodošlice. Ovog puta naša Brucošijada dobiva i humanitarni karakter jer preporučeni iznos donacije od 5 kuna za ulaznicu ide Klinici za dječje bolesti u Klaićevoj ulici, u Facebook eventu poručuju predstavnici Studetskog zbora TVZ-a.

Brucošijada VUKA 2017. 

Studentski zbor Veleučilišta u Karlovcu i ove godine organizira tradicionalnu Brucošijadu, 17.11.2017.(petak), od 22 sata, u Papas Baru, s DJ-om Joe2Shineom, uz pristupačne cijene za sve brucoše i studente.

Velika brucošijada Agronomskog fakulteta

Brucošijada Agronomskog fakulteta održava se večeras (srijeda) u organizaciji Kluba studenata Agronomskog fakulteta i Studentskog zbora s početkom u 23:00 sata, u HOLLYWOOD vanity clubu.

S obzirom da je vrijeme za kupovinu ulaznica u pretprodaji prošlo, preostaje vam ju nabaviti na ulazu po cijeni od 30 kuna.

Brucošijada bosanskih studenata & bosanska noć

U clubu Roko će se u petak (17. studenog) održati Brucošijada bosanskih studenata, na kojoj će nastupiti bend Posebna vožnja. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za članove Kluba bosanskih studenata 20.

Brucošijada zaprešičkih studenata 

Izdvojeni članak

[Fotogalerija] Preko 4.000 mladih ludovalo do zore na rasprodanoj Brucošijadi FER-a

– Udruga studenata grada Zaprešića ove godine po prvi put organizira Brucošijadu zaprešićkih studenata! Zaprešićki studenti do sada su putovali u Zagreb kako bi posjetili Brucošijadu svojeg faksa, ali od ove godine, svi koji su iz Zaprešića mogu tu i ostati te se zabaviti uz dobru muziku, jeftine cijene pića i odlično društvo! Zato dođi i ti i provedi se s nama! Ulaz je besplatan, u objavi unutar Facebook eventa navodi Udruga studenata grada Zaprešića.

Crno-bijela brucošijada

Osječki klub Tufna u suradnji s Kulturologijom i FOOZOS (Učiteljski fakultet) organizira veliku Brucošijadu u crno-bijeloj varijanti! Tulumarimo do jutra, a dress code je jednostavan – Kulturologija nosi crnu boju, a FOOZOS bijelu!, poručuju organizatori u eventu.