Pretraga

Ako ne ‘upecate’ nikoga u ovoj odjeći, vraćaju vam novac

A- A+

Britanski brend neobične šarene odjeće, Foul Fashion, odlučio se na zanimljiv poslovni potez prema svojim kupcima. Naime, ukoliko u njihovoj šarenoj odjeći za izlaska ne uspijete ‘zabrijati’ s pripadnikom drugog spola, možete im vratiti kupljeno i dobiti sav novac natrag.

Potaknuti raznim komentarima na svojoj Facebook stranici, u tvrtci koja se bavi proizvodnjom šarene odjeće, Foul Fashion, odlučili su se na neobičan potez. Pravilo kojim se vode jest da ćete sigurno pronaći nekoga vani ukoliko se odjenete u odjeću koju proizvode, a ako vam te pak ne bude išlo za rukom – dobit ćete povrat novca za odjeću.

Izdvojeni članak

Ulična moda je obilježila 2012.

Ova zanimljiva ponuda neobične tvrtke zaintrigirala je mnoge koji pri izlasku ne mogu ‘zabrijati’ sa željenom osobom. Međutim iz Foul Fashiona tvrde da je dovoljno da se odjenete u otkačenu odjeću raznih uzoraka i uspjeh vam je zagarantiran. U tvrtci su toliko sigurni u svoju ideju da uz prodaju odjeće nude i promotivni kondom, koji bi vam mogao zatrebati nakon što osvojite svojim stilom.

Ako se to ipak ne dogodi, ne morate očajavati. Odjeću možete vratiti, a dobit ćete i potpuni povrat novca. Međutim kako biste dokazali da niste uspjeli ništa ‘upecati’ u njihovoj garderobi, na Facebook fan page morate objaviti svoju fotografiju u klasičnoj odjeći i izjaviti da niste spavali ni sa kime mjesec dana.

Inače, neobičan web site koji promovira ovu odjeću objašnjen je kroz njihov motiv: ‘Uzimamo tisuće materijala koji sami izgledaju katastrofalno. No, mi ih zajedno kombiniramo tako da dobijete svoj unikat šokantne odjeće’.