Pretraga

Stvari koje trebate raditi na svakom spoju

A- A+

Prije svakog spoja osjećamo se pomalo nesigurni te imamo tremu, ali to je posve normalno. Štoviše daje upravo posebnu čar. No, ako se bojite da biste mogli zabrljati na spoju s osobom koja vam se jako sviđa, evo s čim nećete pogriješiti.

Nije bitno odlazite li na prvi spoj s osobom koju još uvijek ne poznajete ili ako se dogovorite s dugogodišnjim partnerom za sastanak, trebate se pobrinuti da na istima ne bude neugodne tišine, ali i da se zabavite. Pogotovo kad se radi o prvim satancima logično je da se osjećate nesigurno ili da imate malu tremu. Ako se želite poštedjeti bilo kakvih neugodnosti, pročitajte nekoliko savjeta što trebate raditi na svakom spoju piše Allwomenstalk.com.

Izdvojeni članak

Neugodne stvari koje se događaju na prvom spoju

Obostrano pričanje priča

Spoj je odlična prilika da se ljudi međusobno upoznaju, stoga se na istima trebate upustiti u priče. Slobodno se opustite i pokušajte kroz zanimljive priče približiti svoju narav i osobnost svojoj pratnji. No, također se pobrinite i da ostavite prostora drugoj strani. Ne smijete samo sebe isticati u prvi plan.

Pristojnost i uljudnost na nivou

Ovisno o tome gdje se dogovorite za sastanak, pazite da prema ljudima oko sebe budete ljubazni. Ne omalovažavajte konobare, zaposlenike u kinu ili slično. U protivnom se nećete baš iskazati u dobrom svjetlu.

Sponzoruše nikome nisu privlačne

Ne možete očekivati da će spojeve uvijek financirati jedna strana. Prije nego što se uopće pojavite na sastanku, izračunajte imate li dovoljno novca u slučaju da vi budete trebali snositi troškove. Nema gore stvari nego ako se dogodi neplanirana situacija te vaša pratnja shvati da ste došli bez kune u nadi da će isključivo on plaćati račune.

Izdvojeni članak

Studenti nemaju ništa protiv seksa za jednu noć, ali ne idu u krevet na prvom spoju

Izbjegavajte usporedbe u širokom krugu

Zlatno pravilo svakog novog odnosa – nema uspoređivanja. Koliko god ne smijete sadašnjeg dečka ili djevojku komparirati s bivšima, tako ni spojeve ne trebate gledati kroz prijašnje sastanke.

Istina na prvom mjestu

Iako se svi na početku nekog odnosa želimo prikazati bolji nego što doista jesmo, zapamtite da ništa dobro iz laži neće proizaći. Istina će kad tad doći na vidjelo, a onda ćete se kajati što odmah na prvom spoju niste bili iskreni. A realnost je da jedna laž veže drugu i da se tako uplićete u beskonačnu mrežu iz koje je vrlo teško izaći van.