Pretraga

Strani portal ‘objasnio’ što trebate znati prije spoja s djevojkom naših prostora

A- A+

Malo je onih muškaraca koji ne pamte prvi spoj s curom koja bi potencijalno mogla postati osoba s kojom žele stupiti u vezu, a još je manje onih koji ne pamte prvo upoznavanje s njenom obitelji. U svakoj vezi postoji strogi otac ili brat koji je zaštitnički nastrojen prema svojoj miljenici pa se nerijetko takvih druženja mnogi momci boje. Još je gora situacija kada se radi o djevojci s ovih prostora jer svi vrlo dobro znamo da se radi o vrlo temperamentnom narodu. Stoga je jedan ruski portal na duhoviti način izdao ‘upute za ponašanje’ onima koji dejtaju kako ih nazivaju slavenske djevojke.

Youtube, screenshot

Izdvojeni članak

Sedamnaestogodišnjak umro od ljubavnog ugriza

Odavno je poznato da djevojke naših prostora spadaju u kategoriju najljepših žena na svijetu, no cjelokupna pozadina muškarcu koji se upušta s njom u vezu može stvoriti noćne more. Ruski portal Slavorum.org doskočio je u pomoć pa je napravio popis za one bojažljive koji se u vezu s istom tek planiraju upustiti.

Prva od prepreka koju moraju znati jest da iza svake domaće djevojke stoji opaki stariji brat koji će u svakome trenutku zaštitnički postupati prema svojoj sestri i svatko tko našteti njegovoj maloj sestrici znajte da će on vama naštetiti mnogo više. To uključuje više tehnika od fizičkog nasilja pa sve do razbijanja auta.Ako pak prođete njegov test shvatite da ste u igri. Sve dok ne upoznate njezinog oca. Tijekom upoznavanja budite spremni na njegov snažan stisak ruke u kojemu nerijetko može doći do loma ruke, što vam jasno daje do znanja da se s njegovim suncem nitko ne smije igrati. Također, svaki takav otac negdje u ormaru skriva oružje pa je dobro u svakome trenutku imati razrađen plan bježanja. Ako prođete i očev test, on će vas u tom slučaju snažno zagrliti i natočiti vam čašicu rakijice ili u finijem slučaju konjak. 

 Ako se veza počinje razvijati u povoljnom smjeru, treća stvar koju biste morali znati je da vam u studenom ne gine čišćenje paprike. Da, dobro ste čuli, portal navodi kako ‘naše’ djevojke obožavaju spremati ajvar, a na umu morate imati i često moljakanje da skočite u trgovinu po još koji kilogram roga jer ga je, gle čuda – ponestalo.

Situacija se bitno ne mijenja kada s njom očekuje dijete. Danima ćete sastavljati popis imena kako će se zvati i svaki ćete dan pokušati odabrati ono pravo, ali ne brinite, popis će ionako završiti u smeću jer je ona već u djetinstvu odabrala kako će se njeno dijete zvati.

Posljednja, ali ne i najmanje važna stvar je to da će vas ta ista djevojka izuzetno voljeti, bit će strastvena i odavno je znala da ste vi taj bez obzira kako izgledate i kakva vas vremena očekuju. No, zaboravili smo dodati kako je jedna od bitnih informacija koju su naveli i ta da je ona ta koja nosi hlače u kući i ako vam u bilo kojem trenutku zazvoni telefon da dođete doma ovog trenutka, bolje vam je da to i učinite.