Pretraga

Aplikacija za korisnike Facebooka koji traže partnere za seks

A- A+

Facebook je društvena mreža koju korisnici upotrebljavaju u razne svrhe. Neki se na njoj oglašavaju, drugi održavaju kontakt s dragim osobama koje su na drugom kraju svijeta, a neki traže partnere za seks. Za potonje je napravljena odlična aplikacija Bang With Friends, čiji je cilj spojiti sve Facebook kontakte koji traže partnera ili partnericu za spolni odnos.

Najpopularnija društvena mreža na svijetu okuplja ogroman broj korisnika, no nemaju svi otvoren profil na Facebooku iz istog razloga. Dok neki Facebook koriste u poslovne svrhe ili oglašavanje, drugima je to jedini način da se čuju sa svim prijateljima koji su udaljeni nekoliko stotina kilometara od njih. No postoje i oni koji ovim putem traže partnere ili partnerice za seks, a od sad će im to biti još lakše.

Izdvojeni članak

Lajk naš svakdašnji: Tajne Facebook veza


soletron.com

Napravljena je aplikacija pod nazivom Bang With Friends čiji je cilj spojiti sve Facebookove kontakte koji traže partenere suprotnog spola za seks. Spomenuta aplikacija funkcionira na vrlo jednostavan način te je potpuno anonimna.

Sve što trebate napraviti je prijaviti se na Bang With Friends, kako biste aplikaciji dozvolili pristup vašem računalu. Nakon tog koraka, servis će učitati sve vaše prijatelje na Facebooku koji su suprotnog spola. Kad se završi učitavanje dovoljno je ispod nečijeg profila kliknuti tipku ‘Down to Bang’ i to je to.

Ukoliko je i drugi korisnik odabrao upravo vas, oboje ćete dobiti obavijest o tome da ste spremni na međusobni seks.

Jedino homoseksualci neće biti oduševljeni ovom apliacijom, s obzirom na to da će se u ponudi nalaziti samo korisnici suprotnog spola.