Pretraga

Fanovi Harry Pottera, naćulite uši: Čeka vas prava simfonijska poslastica u Lisinskom

A- A+

Lisinski će u siječnju ugostiti Nacionalni akademski simfonijski bend Ukrajine koji će izvoditi glazbu idealnu za ljubitelje Harryja Pottera. Simfonijski će bend cijelu večer izvoditi prepoznatljive skladbe iz svakog dijela filma, a atmosfera će biti – čarobna.

Osim legendarne priče, dobre scenografije i odličnih glumaca, serijal filmova Harryja Pottera ima još jednu odliku koja malo kome prođe ispod radara – glazbu. Nekima je, štoviše, glazba iz Harryja Pottera toliko dobra da ju slušaju putem raznih glazbenih servisa dok putuju do škole, faksa ili posla.

Dobre vijesti stižu upravo za takve fanove. U Lisinskom se u siječnju održava koncert filmske glazbe iz Harryja Pottera pod nazivom. Riječ je o događaju koji će se održati 10. siječnja 2024. godine u velikoj dvorani s početkom u 20 sati, pod nazivom ‘Koncert filmske simfonijske glazbe Harry Potter tribute’.

Izdvojeni članak
Objavljena je prva najava Harry Potter serije

Sada je i službeno: Stiže Harry Potter serija, objavljena je i prva najava

– Koncert za obožavatelje Harryja Pottera i ljubitelje simfonijske glazbe! Publika će imati priliku uživo čuti najbolje skladbe iz svih filmova o najslavnijem čarobnjaku na svijetu u izvedbi Nacionalnog akademskog simfonijskog benda Ukrajine, stoji na stranici Lisinskog gdje se mogu kupiti i karte.

No, ovo nije jedina poslastica za fanove Harryja Pottera. Podsjećamo da je još u travnju potvrđeno da Harry Potter serija stiže na HBO-ovu streaming platformu Max te da će detaljno pratiti radnju originalnih knjiga. Oni nestrpljivi uvijek mogu riješiti i pokoje pitanje iz našeg sustava kvizova.