Pretraga

Fanovi konačno dočekali: Izašla je druga sezona popularne LGBT+ teen serije, evo što očekivati

A- A+

Druga sezona popularne serije Heartstopper objavljena je u četvrtak na Netflixu. U ukupno osam epizoda nove sezone gledatelje čeka ‘ozbiljniji’ Charlie, samouvjerenija Elle, a i Imogen će više početi brinuti o sebi. Priču zaokružuje Nickov pokušaj da obznani da je gej te da su on i Charlie u ljubavnoj vezi.

heartstopper

Heartstopper | screenshot: YouTube/Netflix

Izašla je druga sezona popularne LGBT+ teen serije Heartstopper. Priča se nastavlja tamo gdje je stala – Nick i Charlie u ljubavnoj su vezi. No, kao što prikazuje posljednji trailer, u novoj sezoni Nick će se mučiti s objavom da je gej i u vezi s Charliejem.

– Možemo očekivati da će Imogen početi više brinuti o sebi i svoje potrebe staviti ispred drugih dečkiju. Toliko će se stvari dogoditi s Elle na koje niste spremni. Elle će postati puno samouvjerenija i okružiti se ljudima koji je ‘podižu’. Alice je pripremila odlične scenarije, sve je kul i svježe. Drugačiji je ‘vajb’ od prve sezone. Charlie više ‘ide na put’, njegova je priča malo ozbiljnija, najavljeno je ranije o drugoj sezoni.

Izdvojeni članak
sex education

Stiže nova sezona popularne serije Sex Education: Fanove će jedna vijest sigurno rastužiti

Podsjetimo, radnja ove serije prati priču Charlieja i njegova prijatelja Nicka koji pred kraj prve sezone postanu ljubavni par. Oni su inače podosta različiti. Charlie je štreber, sramežljiv i otvoreno gej, dok je Nick kralj školskog rugbyja i često okarakteriziran kao strejt dečko u školi. No, Nick je zapravo biseksualan, a prema traileru druge sezone vidimo da će to pokušati svima obznaniti.