Pretraga

Fanovi na aparatima: Ed Sheeran održava koncert u Zagrebu!

A- A+

Ed Sheeran, jedan od najpopularnijih glazbenika današnjice, stiže u Zagreb gdje će po prvi puta održati koncert. Kako je priopćeno iz Grada Zagreba, koncert će se održati na Hipodromu, 10. kolovoza 2024. godine. Ulaznice stižu u prodaju 26. listopada.

ed sheeran

Ed Sheeran | screenshot: YouTube

Ed Sheeran po prvi put dolazi u Hrvatsku i to na zagrebački Hipodrom, 10. kolovoza 2024. godine, te tako u sklopu europske turneje u Zagreb dovodi svoju rekordnu ‘+ – = ÷ x’ Mathematics turneju, priopćeno je iz Grada Zagreba.

– Dolazak Eda Sheerana u Zagreb sljedeće ljeto rezultat je uspješne suradnje Grada Zagreba i njegovog tima. Drago nam je što ćemo građanima moći priuštiti vrhunski spektakl u kojem vjerujem da će uživati, navodi Emina Višnić, pročelnica Gradskog ureda za kulturu i civilno društvo.

Ewald Tatar, promotor u Barracuda Music zahvalio je Gradu Zagrebu i timu na Hipodromu radi izvrsne suradnje.

– Iznimno me veseli što smo uspjeli dovesti veliki open air show ovakve međunarodne zvijezde u Zagreb. Kao vodeća tvrtka na austrijskom tržištu s iznimnim portfoliom, nadam se da će ovaj projekt biti početna točka za buduće sjajne projekte u Zagrebu i Hrvatskoj, navodi Tartar.

Izdvojeni članak
Rock bend

Školski bendovi svoj talent mogu pokazati izvan Hrvatske: Koncerti će se održati za vrijeme praznika

Ova vijest dolazi u vrućem trenutku Sheeranove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyu. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama. Samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma: ‘-ʼ (Subtract) i Autumn Variations, i oba su dospjela na prvo mjesto diljem svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u svibnju i rujnu, a na oba LP-a  Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala. Kao posebni gost na koncertu u Zagrebu najavljen je Calum Scott.

Iz Grada Zagreba navode da će sve službene stranice za prodaju ulaznica bit će izlistane na oglasima turneje kao i na www.edsheeran.com.

– Upućujemo kupce ulaznica da isključivo kupuju preko ovlaštenih web stranica. Ulaznice za ovaj veliki koncertni spektakl u prodaju kreću 26. listopada 2023. godine u 10 sati na stranici www.eventim.hr, priopćeno je iz Grada Zagreba.