Pretraga

Školski bendovi svoj talent mogu pokazati izvan Hrvatske: Koncerti će se održati za vrijeme praznika

A- A+

Superval, glazbeni festival za izvođače školskog uzrasta, širi se izvan granica Hrvatske. Ovaj novi program, naziva Superval+, omogućit će kvalitetnim domaćim autorskim bendovima da svoj talent pokažu izvan Hrvatske. Prvi Superval+ održat će se 1. studenog u Vintage Industrial Baru.

Rock bend

Rock bend | foto: Canva

Glazbeni festival izvođača školskog uzrasta, Superval, širi se izvan granica Hrvatske. U suradnji s državama u kojima postoje inicijative slične Supervalu i koje podupiru i promoviraju izvođače školskog uzrasta, nastao je novi program naziva Superval+. Ovaj program omogućit će kvalitetnim autorskim bendovima sa Supervala da svoj talent pokažu izvan Hrvatske i da istovremeno svoja iskustva sa Supervala prenesu nekim novim budućim sudionicima ovog festivala.

Za vrijeme školskih praznika koji traju od 30. listopada do 1. studenog, u Vintage Industrial Baru u Zagrebu će se održati koncerti na kojima će sudjelovati potvrđeni domaći autorski bendovi sa Supervala, te jedan bend izvan Hrvatske.

Izdvojeni članak
instagram

Na Instagramu osvanula nova opcija za ljubitelje glazbe, a prva ju je koristila popularna pjevačica

Predstavljanje, razmjena i stvaranje kulturnih programa u međunarodnom okruženju pozitivno će utjecati na bolje poznavanje i širenje hrvatske kulture u svijetu, kao i na predstavljanje kulture drugih zemalja u Hrvatskoj. U suradnji sa Špil ligom Kina Šiške, prvi će se Superval+ koncert održati 1. studenog ove godine u Vintage Industrial Baru, a na njemu će svirati domaći bendovi Linija 109, Smrdljivi Martini i Špil ligni koji su ujedno pobjednici desete sezone slovenskog natjecanja glazbenika srednjoškolskog uzrasta Špil liga.

Partner ovog događaja je Špil liga Kina Šiške, a program je djelomično sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba i GRAFIK.neta.

Ulaznice za Superval+ mogu se, od 16. listopada, kupiti u Vintage Industrial Baru te u Dirty Old Shopu po cijeni od 4 eura u pretprodaji te na dan koncerta po cijeni od 6 eura.