Pretraga

Fotogalerija: Kako isfurati ljetnu haljinu po zimi

A- A+

Jedan od najdražih gušta ljeti kod djevojaka sigurno je nošenje ljetnih haljina. Lepršave, šarene haljine svih oblika i dizajna daju ljetu poseban čar, no to ne znači da hladne, sive dane ne možete i dalje osvježavati upravo tim komadom odjeće. Donosimo kako to možete činiti.

Koliko puta ste od majke čuli ‘Presvuci se, smrznut ćeš se!’, zato jer se već početkom jeseni i dalje niste mogli izvući iz omiljenih ljetnih haljina. Znamo da ih ne volite spremati na dno ormara do sljedeće godine, stoga donosimo dobre vijesti. Takve haljine možete nositi i po zimi, samo trebate znati kako. Her Campus donosi nekoliko ideja.

Izdvojeni članak

Fotogalerija: Najbolje jesenske jakne

Obavezne tajice ili deblje najlonke

Kada nosite haljinu za vrijeme jeseni ili zime, definitivno dodajte tajice ili debele najlonke kako biste imali tople noge i sačuvali bubrege i reproduktivne organe. Možete također eksperimentirati s bojama i uzorcima, to je na vama. Zanimljiv izgleda dobit ćete i ako probate neke čarape do iznad koljena.

Na ljetnu haljinu trebat ćete obući nešto gore, inače biste se smrzli. Za to će odlično doći neki pulover ili kardigan, a ako to želite, možete na cijelu kombinaciju dodati remen ili neki zanimljivi šal.

Izdvojeni članak

Današnji modni trendovi kojima ćemo se smijati u budućnosti

Osvježite kožnom jaknom i šalom

Šarene ljetne haljinice možete kombinirati s uvijek popularnim Conversicama ili pak jesenskim i zimskim cipelama i čizmama. Gležnjače odlično pašu na sve kombinacije, pa tako i na ovakve haljine.

Uz ovakve zanimljive haljine odlično odgovaraju i kraće kožne jakne, a cijelu kombinaciju podignut ćete i ‘omekšati’ sa nekim zanimljivim lepršavim šalom.