Pretraga

Zaštitite se od zima s kapama i šalovima za do 40 kn!

A- A+

Ova zima je bila topla i skoro pa nismo imali potrebu za nošenjem kapa i šalova, ali siječanj je konačno zahladio i vrijeme je za toplo odijevanje što znači da je vrijeme za naš pregled ponude dućana.

Unsplash

Kape i šalovi nužni su za ovakve niske temperature i svi volimo udobne i lijepe kape te debele i tople šalove koji nas štite od vjetra. Sniženja su savršeno vrijeme za nabavu nekoliko komada koji vam pašu uz više odjevnih kombinacija, one crno- bijele i one šarenije. Zato među kapama koje smo odabrali možete naći obične crne, zaigrane s licem mačke i pom pom-ima, mačjim ušima, raznobojne i zaigrani grijači za uši s ušima. Vrijeme je sniženja, a to je idealna prilika za nabavu ovakvih odjevnih predmeta koje možete nositi godinama, a na njih nećete puno potrošiti.

Najbolje je imati dvije kape, neku neutralne boje koja paše uz sve i može smiriti natrpanu i šarenu odjevnu kombinaciju ili ju jednostavno možete spariti sa svojim najdražim minimalističkim outfitom. Isto tako one šarene mogu podići jednostavno kombinacije, a šarenu upotpuniti. Sve ovisi o vašem ukusu i kako se taj dan osjećate.
High street trgovine uvijek imaju odličnih modela za male novce, potrebno je samo pronaći one kvalitetnije i zanimljive. Zato smo u galeriju izdvojili razne modele iz Sinsaya, Pull & Beara, Bershke, Reserveda itd., kako ne bi morali satima hodati po trgovinama i trošiti svoje vrijeme. Odaberite svoje zimske modne dodatke i uživajte u hladnoj zimi.

Sinsay
30 kn

Sinsay
40 kn

Reserved
40 kn

Sinsay
40 kn

Bershka
26 kn

Reserved
20 kn

Sinsay
40 kn

Reserved
30 kn

Sinsay
40 kn

Sinsay
14 kn