Pretraga

U H&M stigla kolekcija odjeće inspirirana najpopularnijim romantičnim filmom s Netflixa

A- A+

Unatoč kratkotrajnoj promjeni vremena, proljeće je stiglo i ostaje samo nada da će epidemija uskoro oslabjeti te da ćemo uskoro ‘uskočiti’ u proljetnu odjeću. Za sve koji su u pripravnom stanju i jedva čekaju nove proljetne kolekcije – dobre vijesti: H&M izdao je proljetnu kolekciju odjeće inspiriranu megapopularnim filmom ‘To All the Boys I’ve Loved Before’.

Scena iz filma ‘To All The Boys I’ve Loved Before’|screenshot: YouTube

Gotovo da i nema ljubitelja romantičnih filmova koji najmanje jednom nisu pogledali Netflixov hit film ‘To All The Boys I’ve loved Before’. Inspiriran istoimenim romanom za mlade, priča prati ljubavne dogodovštine srednjoškolke Lare Jean Covey. Nakon što njena tajna pisma koja je u prošlosti posvetila svim svojim simpatijama dospiju u ruke tih istih mladića, dogodi joj se pomalo neočekivana romansa.

Simpatičan modni odabir glavnog lika, Lare Jean, mnogima je već zapeo za oko. Takve će zasigurno obradovati vijest da je H&M upravo ovih dana izdao proljetnu kolekciju inspiriranu ovim popularnim romantičnim filmom!

Od lepršavih pinky i odjevnih predmeta s cvjetnim uzorkom, pa sve do bazičnih crno-bijelih komada i traperica – sve to može se naći u ovoj kolekciji, koju možete vidjeti u galeriji u nastavku.