Pretraga

H&M po prvi put predstavio kolekciju na pariškom Fashion Weeku

A- A+

Jedan od najpopularnijih high street brendova H&M, po prvi put je predstavio kolekciju na pariškom tjednu mode. Promovirani komadi, nešto odstupaju od onih koji smo navikli viđati u prodavaonicama ovog brenda. Dominiraju visoke čizme, dulji kaputi te prozirne haljine. Kolekcija je predviđena za jesen/zimu ove godine.

High street brend H&M debitirao je svojom kolekcijom za jesen/zimu 2013. na Paris Fashion Weeku. Dominiraju prozirne haljine, dugi kaputi i visoke čizme. Ova kolekcija naći će se od 5. rujna u dućanima diljem svijeta.

Izdvojeni članak

Modna revija redizajniranih komada odjeće

Prvom predstavljanju švedskog brenda koji je omiljen i među Hrvatima, nazočile su zvijezde poput Asley Olsen, Chloe Moretz i Emma Roberts. Revija se održala u Muzeju Rodin, a izravno je prenošena na službenoj H&M-ovoj stranici.

Sama revija bila je neobična, budući da su manekenke nosile modele u neposrednoj blizini posjetitelja. Odjevne kreacije, bile su spoj prozirnih haljina i u klasičnom stilu skrojenih dugih kaputa ili kraćih jakni. U kolekciji su se našle i lepršave košulje, a gotovo su bez iznimke svi modeli popraćeni visokim čizmama.

– Uživala sam gledajući našu jesensku kolekciju na modnoj pisti Pariškog tjedna mode. Oživjela je duh odjeće i pokazala kako miješati različite stilove i stvoriti osobni stil. Ključni komadi poput vunenog kaputa, frakova i haljina sa šljokicama dat će vam ove jeseni pravi stav, izjavila je H&M-ova voditeljica dizajna Ann-Sofie Johansson.

Kao prednost odjevnih komada iz ove kolekcije, svakako je činjenica da će biti vrlo pristupačni cijenom. Niz njih koštat će desetak eura. Ono što ovu reviju razlikuje od uobičajenih na najpoznatijim tjednima mode je da uz svu ekstravaganciju, većina modela izgleda ‘nosivo’ u različitim prigodama.