Pretraga

I vi ste doma i ne znate što biste sa sobom? Donosimo popis top 10 najgledanijih stvari na Netflixu

A- A+

Skoro pa već dvije godine živimo u pandemiji, a čini se da je ove godine jaka i sezona gripe i prehlada, što znači da su velike šanse da ste trenutno bolesni i doma te se pitate što raditi sa sobom. Gledati nešto, da, ali što?

netflix televizija

foto: Unsplash; Mollie Sivaram

Postoji nekoliko streaming platformi za gledanje filmova i barem još dvadeset ilegalnih načina za gledanje filmova i serija, ali na kraju uvijek završite na Netflixu, gledajući što vam se nudi na početnoj stranici. Ako vi to nećete reći, mi hoćemo – postali smo lijeni. Postali smo toliko lijeni da nam se više ne da ni razmišljati o tome što ćemo gledati, a kamoli dok nešto gledamo.

U svakom slučaju, za to je velikim dijelom zaslužan i Netflix. Oh, taj Netflix! Ne samo što ništa ne šteka dok gleda, pa čak zvuk uvijek odgovara slici i nema zastajkivanja radi učitavanja, a i titlovi su besprijekorni, već uvijek ima i neki prijedlog što biste mogli pogledati. Ipak, u nekom trenutku ostanete bez ideja, odnosno bez prijedloga.

Ako ste i trenutno u toj fazi, donosimo vam sada nekoliko prijedloga, i to s liste trenutno najgledanijih stvari na Netflixu u Hrvatskoj. Ako ništa, jednom kada to pogledate, moći ćete bio dio pametnih i korisnih razgovora, a razumjet ćete i sve memese koje vidite na društvenim mrežama. Valjda.

Izdvojeni članak
netflix otvoren na laptopu

Kakvo razočaranje: Ove popularne serije koje svi čekaju ipak ne dolaze na Netflix u siječnju

  1. Brazen
  2. Stay Close
  3. Archive 81
  4. Emily in Paris
  5. After Life
  6. Don’t Look Up
  7. The Witcher
  8. Ozark
  9. How I Fell in Love with a Gangster
  10. Riverdance: The Animated Adventure