Pretraga

Nastavci nekih serija i filmova zbog štrajka će stići tek za nekoliko godina: ‘Euphoria bi mogla izaći tek 2026.’

A- A+

Štrajk holivudskih glumaca koji je započeo sredinom srpnja ove godine i dalje traje pa je samim time odgođeno i snimanje novih nastavaka popularnih serija i filmova. Iako štrajk traje samo dva mjeseca, odgode u dolasku novih nastavaka su velike pa neke možemo očekivati tek za nekoliko godina. No, i glumci i scenaristi se nadaju da bi sve moglo uskoro završiti i da bi uskoro mogli ponovno stati pred kamere pa je, samim time, najavljeno kada bi mogli očekivati nove nastavke.

Glumica Zendaya u seriji 'Euphoria'

Lik Rue Bennet u seriji Euphoria | foto: screenshot/youtube

Pregovori Sindikata američkih glumaca (SAG) i Saveza filmskih i televizijskih producenata (AMPTP) još uvijek traju i ne nazire im se kraj pa će obožavatelji serija kao što su ‘Euphoria’, ‘Emily in Paris’, ‘Stranger Things’ i slično te filmova ‘Dune’ i ‘Deadpool’, godinama čekati na njihove nastavke. No, glumci i scenaristi su barem malo optimistični pa su neki od njih rekli okvirne godine kada bismo ih najranije mogli očekivati, piše L’Officiel.

The Last of Us

Nakon ogromnog uspjeha prve sezone ove serije, druga sezona je potvrđena odmah i njeno snimanje trebalo je započeti početkom 2024. godine. No, snimanje je odgođeno zbog štrajka i za sada se nova sezona ne očekuje prije 2025. godine.

Euphoria

Odgoda snimanja treće sezone ove serije najavljena je i ranije zbog toga što je njen redatelj Sam Levinson radio na drugoj seriji, no ovoj situaciji štrajk svakako nije pomogao. Stoga, nova sezona ove serije mogla bi stići tek 2026. godine.

Izdvojeni članak
sex education

Zašto nas rastužuje kraj serije Sex Education? Jer u njoj učimo ono što bismo trebali u školi

Emily in Paris

Četvrta sezona ‘Emily in Paris’ na Netflix je trebala stići u prosincu ove godine (s obzirom na to da su i prve tri sezone izašle u prosincu), no to ove godine neće biti slučaj. Njen izlazak je, za sada, predviđen za prosinac 2024. godine jer je, kako piše The Economic Times, dosta scena za ovu sezonu snimljeno 2022. godine kada je snimana treća sezona.

Stranger Things

Početak snimanja pete sezone ove serije trebao je biti u lipnju ove godine i trajati godinu dana, no zbog štrajka snimanje nije niti započelo. Ono će svakako biti odgođeno još nekoliko mjeseci što automatski odgađa i izlazak nove sezone koja se sada očekuje tek sredinom 2025. godine, piše The Economic Times.

Izdvojeni članak

Stranger Things dobiva svoju kazališnu predstavu, vratit će nas u prošlost Hawkinsa

Dune 2

Snimanje drugog nastavka ovog filma završilo je u prosincu 2022. godine i njegova je premijera najavljena za 17. studenoga ove godine. No, zbog štrajka i solidarnosti s kolegama ih Hollywooda, ‘Dune 2’ u kina stiže tek 15. ožujka 2024. godine, piše Collider.

Deadpool 3

Datum izlaska trećeg dijela ‘Deadpoola’ prvotno je najavljen za 6. rujna 2024. godine, zatim je pomaknut na 8. studenog 2024. pa je još jednom pomaknut za šest mjeseci unaprijed, odnosno na 4. svibnja iste godine. Posljednji najavljeni datum je za sada služben, no Collider piše kako bi on još uvijek mogao biti upitan s obzirom na to da štrajk još uvijek traje.