Pretraga

Izaberite idealne traperice prema obliku tijela

A- A+

Mnoge djevojke pogriješe u izboru modela hlača s obzirom na oblik svoga tijela. Iako se danas sve manje obazire na određena modna pravila, još uvijek neke cure i žene paze da kupe hlače koje će im istaknuti adute te prikriti nedostatke.

Postoje ljudi kojima je stalo što drugi misle o odjeći koju nose i oni koji se oblače onako kako im se sviđa bez obzira na mišljenje drugih. Dok jedni smatraju važnim prvenstveno izgled, drugima je bitno samo da se radi o nečemu udobnom. No neke djevojke još uvijek misle kako se model traperica nužno mora slagati s oblikom tijela. Stoga u nastavku pogledajte nekoliko savjeta kako kupiti pravi model koji odgovara vašoj figuri.

Izdvojeni članak

Odjećom prekrijte tjelesne nedostatke

Skinny traperice

Model uskih traperica, poznatijih kao skinny ili hlače na mrkvu, dodatno ističe bokove i stražnjicu. Upravo zbog toga djevojke koje su šire u bokovima te imaju tanje listove izbjegavaju spomenuti model. Međutim, postoje cure koje žele dodatno naglasiti svoje adute, stoga kupuju skinny traperice kako i bi istaknule građu poput pješčanog sata.

Traperice na zvono

Jedno vrijeme su u modi, zatim svi zaborave na njih, no traperice na zvono ili trapez omiljene su među djevojkama krupnije građe. Zahvaljujući širim nogavicama, neutraliziraju i vizualno smanjuju bokove i stražnicu, a i dosta su udobnije od prethodnog modela. No, najčešće ih kupuju hipiji.

Izdvojeni članak

Temperature rastu, a djevojke već razmišljaju o novim kupaćim kostimima

Kraćih ili zavrnutih nogavica

Djevojke nižeg rasta redovno izbjegavaju traperice i druge hlače koje su iznad gležnjeva ili imaju zavrnute nogavice. Činjenica je da takvi modeli dodatno skraćuju noge, zbog čega su ipak prvi izbor višim curama i ženama.

Ravni kroj

Ako niste ljubitelj hlača na mrkvu ili pak trapeza, onda vam izbor pada na hlače ravnog kroja. Kupovinom ovog modela ne možete pogriješiti, bez obzira na to kakve ste građe ili koliko kilograma težite. Odlično izgledaju na krupnijim, visokim kao i na sitnijim i nižim djevojkama.