Pretraga

Jeste li je primijetili? Na Netflixu postoji opcija koja će vam olakšati gledanje animiranih filmova

A- A+

Iako mnogi koriste Netflix već dugi niz godina, čini se da mali postotak korisnika zna da se na njemu mogu gledati i animirani filmovi koji su često sinkronizirani na hrvatski. Tako se, primjerice, mogu pogledati svi dijelovi Shreka, Oblačno s ćuftama, Madagaskar i brojni drugi hitovi.

Screenshot: YouTube

Kao najpopularnija streaming platforma, Netflix nudi gotovo sve što možete zamisliti. Od akcije, blockbustera, drama, dokumentaraca, mjuzikla, hororaca i komedija, pa sve do romantičnih, SF i triler filmova i raznoraznih serija i emisija.

Međutim, jedna od manje poznatih kategorija svakako je ona koja nudi animirane filmove i serije, koji su nerijetko sinkronizirani na hrvatski jezik.

Riječ je, naime, o kategoriji koja se vješto sakrila pod nazivom ‘Za djecu i obitelj’. Kada ju otvorite na Netflixu, otkrit će te jedan novi svijet, koji će vas nostalgično podsjetiti na djetinjstvo.

Odmah će vas na početku dočekati poznati naslovi poput Shreka, Hotela Transilvanije, Madagaskara, Oblačno s ćuftama, Štrumpfova, Spužva Boba, Pokemona i mnogih drugih.

Screenshot: Netflix

Taj se sadržaj, naime, još više proširi ako vam je u redu gledati animirane filmove i serije koji nisu sinkronizirani na hrvatski jezik. Tada se može pronaći i Kung Fu Panda serijal, Space Jam, The Lego Movie, The Croods, Trolls i brojni drugi poznati naslovi.

U svakom slučaju, za što god da se odlučite, dobro je znati da se na Netflixu mogu gledati i animirani hitovi, koji su mnogima obilježili najbezbrižnije godine života.