Pretraga

Jeste li spremni? Potvrđeno je da izlazi nova sezona serije Squid Game, a možda i videoigra

A- A+

Squid Game, Netflix serija koja je eksplodirala prošle godine i nadmašila sva očekivanja, dobit će novu sezonu. Ne znamo ni kada ni kako, ali sigurno će ju dobiti, potvrdio je jedan od izvršnih direktora Netflixa. Osim toga, trenutno se šuška u tome da će ovaj popularni serijal dobiti i svoju – videoigru.

Netflix Squid Game screenshot

Screenshot: Netflix

Dosta dobre vijesti za kraj tjedna. Sve ono što ste željno iščekivali i čemu ste se nadali nakon što ste prošle godine bingeali korejski hit Squid Game – imalo je smisla. Netflix je potvrdio da će sigurno izaći nova sezona te serije.

Ne zna se kada

Kako piše Verge, jedan od izvršnih direktora Netflixa Ted Sarandos kazao je novinarima da je Squid Game univerzum tek započeo. Iako nije specificirao kada će izaći druga sezona niti kako će izgledati, s obzirom na prirodu prve sezone, no znamo da će se zasigurno dogoditi u budućnosti.

Prije toga je, podcrtava Verge, Hwang Dong-hyuk potvrdio da će se serija vratiti i da je trenutno u procesu planiranja. No, to nije jedina vijest zbog koje su fanovi na aparatima ovih dana.

Izdvojeni članak
Netflix Squid Game

I vi ste opsjednuti serijom Squid Game? Oduševit će vas ova obrada glavnih skladbi iz serije

Dobit će i igricu?

Netflix je u zadnjih nekoliko mjeseci naglasio u više navrata da se žele okrenuti gamingu i da je to put njihovog razvoja. Tu smo već kod serije Stranger Things vidjeli dosta dobru priču s igricama za prvu i drugu, odnosno za treću sezonu koje su se mogle igrati na različitim platformama – od mobilnih telefona preko kompjutera do Playstationa.

Trenutno postoje neki tračevi da bi Squid Game zbog svoje popularnosti mogao dobiti slični tretman kao i gore spomenuta serija i da bi uskoro mogli očekivati – Squid Game igricu. Podsjetimo da je Forbes već pisao o nekim pokušajima neovisnih developera da razviju svoju verziju igrice, što potvrđuje da postoji interes.