Pretraga

Kamo izlaze mladi u Zagrebu? ‘Znalo ih se skupiti osam mjesečno, dosta izazovno za studentski budžet’

A- A+

Bilo da je studentska srijeda ili vikend, među mladima vode se rasprave u koji je zagrebački klub bolje izaći. Oni s kojima smo razgovarali izdvajali su različite klubove kao najbolje u Zagrebu, a spomenuti su Vintage, Močvara i Roko. Za organizaciju kućnog partyja studenti kažu da je najvažnije okupiti dobru ekipu.

kamo izlaze mladi

Kamo izlaze mladi | foto: srednja.hr

Koji je najbolji zagrebački klub i gdje su najbolji izlasci pitali smo studente u Zagrebu. Studenti su nabrajali razne klubove, od Močvare i Roka do Vintagea i Bunkera. Bilo je i onih koji su rekli da više vole ostati kod kuće.

– Prije sam puno više izlazio, sad sam se smirio dosta. Većinom su to bile i studentske srijede i vikendi, tako da se znalo skupiti u jednom mjesecu sigurno šest, sedam, osam izlazaka baš, što je za studentski budžet dosta izazovno. Sad možda dvaput mjesečno, ako i toliko, kazao nam je jedan student u Zagrebu.

Izdvojeni članak
disko

‘Obavio’ sam prvi izlazak kao student: Zaštitar rekao frendici da sam jadan jer idem s njom u klub

Studenti su nam rekli i da je za organizaciju zabave kod kuće najvažnije okupiti dobru ekipu. Otkrili su nam i u kojem su klubovima imali najgori izlazak, a odgovor na to i druga pitanja o izlascima mladih u Zagrebu možete čuti u videozapisu ispod.