Pretraga

Koje su boje ove tenisice? Billie Eilish objavom pokrenula raspravu na društvenim mrežama

A- A+

Sjećate se plavo-crne haljine koja je prije nekoliko godina izazvala velike rasprave na društvenim mrežama, budući da neki vide kombinaciju bijele i zlatne ili plave i zlatne? Sličnu raspravu ovih je dana pokrenula popularna pjevačica Billie Eilish, objavom fotografije tenisica za koje njen otac tvrdi da su ružičasto – bijele.

Screenshot: Instagram, Bille Eilish

 

Kroz Instagram priče popularna pjevačica Billie Eilish odgovarala je na pitanja pratitelja, a jedan od njih pitao ju je koja je kombinacija boja plavo crne haljine koja je prije nekoliko godina bila pravi viralni hit.

Billie je to podsjetilo na raspravu koju je imala s ocem, kada joj je jednom prilikom pohvalio tenisice i pitao je jesu li one ružičasto-bijele boje. Podijelila je i video tenisica što je potaknulo novu raspravu jer njen otac očito nije jedini koji vidi takvu kombinaciju boja.

Ništa ne bi bilo neobično da stvarna boja tenisica nije bijela u kombinaciji s mint zelenom, što se može vidjeti i kada ih potražite u web trgovini Nikea. Štoviše, popularna pjevačica tvrdi da se ova linija niti ne proizvodi u ružičastoj boji.

Screenshot: Instagram

Share via
Copy link
Powered by Social Snap