Pretraga

Korisni trikovi koje možete izvesti lakom za nokte

A- A+

Lakovi za nokte su nešto što očito nikada neće izići iz mode. Jedino što se mijenja su nijanse boja i koje su kada moderne. Tijekom ljeta svaka djevojka i žena obnovi svoju kolekciju pa nabavi nekoliko novih omiljenih tonova kojih, srećom, ne nedostaje na tržištu. Ipak, koliko god voljele svoje nokte lakirati u raznorazne nijanse, lak za nokte nudi puno više funkcija od isključivo dekorativne.

www.beautifuldesignmadesimple.com

Gotovo sve žene vole lakirati nokte, a nijansi i boja je toliko da se često nije lako ni odlučiti koje odabrati za nadolazeće ljeto. No, lakovi osim što uljepšavaju naše prste, mogu imati i još neke primjene. Odlučili smo zato s vama podijeliti što sve možete napraviti s lakom za nokte.

Izdvojeni članak

Što se nosi(lo); moda nekada i danas

Malo boje za ključeve

Imate li problema s prevelikim snopom ključeva i nikada ne znate koji ključ otključava koju bravu, lak za nokte može pomoći. Različitim bojama obilježite ključeve i uvijek ćete znati koji ulazi u koju bravu.

Označite začine

Ako imate problema s raspoznavanjem začina i da biste lakše posegnuli za omiljenim, označite staklenke papirićem pa ga prebojite prozirnim lakom da se ne oguli.

Zalijepite kuvertu

Šaljete li pismo ili neki drugi sadržaj u kuverti za koju ni slučajno ne želite da se odlijepi, malo prozirnog laka na krajevima kuverte riješit će problem.

Igla i konac

Provući konac kroz ušicu igle zna predstavljati problem i onima s najmirnijom rukom. Zato je brzo rješenje za takav problem uranjanje vrha konca u malo laka za nokte. Prolazi bez problema.

Izdvojeni članak

Predviđanje iz 1939.: Kakva će moda biti 2000. godine

Zaštitite kožu i nakit

Jeftini nakit nije dobar za našu kožu jer ostavlja zelene tragove i općenito nije zdrav, no ponekad mu ne možemo odoljeti. Ružni zeleni tragovi lako se riješavaju ako premažete nakit bezbojnim lakom za nokte.

Zalijepite vezice na cipelama

Znamo kako iritantno može biti kada se vezice za cipele na vrhovima raspadnu, pa ih više ne možete provući kroz rupicu. Sada možete, samo vrhove uronite u lak za nokte.

Izdvojeni članak

Najnezdraviji modeli cipela kojih se žene ne odriču

Učvrstite rasklimane šarafe

Lak za nokte namažite preko šarafa nakon što ste ih čvrsto zašarafili. Neće se tako brzo opet rasklimati.

Obojajte potplate cipela

Ako su vam dosadile stare tenisice ili cipele, uvijek ih možete osvježiti bojanjem potplata u svoju omiljenu boju. Imat ćete osjećaj kao da imate nove tenisice.

Spriječite paranje odjeće

Iako ovaj trik većina već zna, sigurni smo da postoje i oni koji će ga tek sada otkriti. Pukne li vam očica na hulahopkama, daljnje paranje spriječit će ako na rasparano mjesto nanesete malo bezbojnog laka za nokte.

Copy link
Powered by Social Snap