Pretraga

Kreatorima na društvenim mrežama turistička agencija nudi besplatnih mjesec dana u Budimpešti

A- A+

Turistička agencija Ultimate Budapest ima odličnu ponudu za mlade kreatore na društvenim mrežama koji bi htjeli provesti mjesec dana u Budimpešti i to sa svim plaćenim troškovima.

Foto: Unsplash

Ako često objavljujete na Instagramu i TikToku te imate velik broj pratitelja, ovo bi mogla biti vijest za vas. Turistička agencija Ultimate Budapest u potrazi je za jednom osobom koja će provesti mjesec dana u glavnom gradu Mađarske na njihov račun.

-Ultimate Budapest traži jednog sretnog kreatora sadržaja na društvenim mrežama koji će s nama provesti mjesec dana u glavnom gradu Mađarske! Osigurat ćemo vam smještaj, stipendiju za život i besplatan ulaz na mnoštvo obilazaka i aktivnosti, priopćili su iz agencije te su istaknuli da sve što kreator treba raditi je snimati i stvarati sadržaj.

Dakle, jedna će sretna osoba imati priliku besplatno posjetiti najpopularnije događaje u Budimpešti, kao što su bacanje sjekire, kušanje vina, vježbanje gađanja meta, partiji u termalnim kupkama i na brodovima te mnoge druge aktivnosti koje možete vidjeti na njihovoj službenoj stranici.

Izdvojeni članak

Uskoro ćemo plaćati da gledamo objave influencera? Instagram započeo s testiranjem pretplate

Zauzvrat je samo potrebno stvarati sadržaj za TikTok i Instagram priče te uživati u glavnom gradu Mađarske. Za prijavu je potrebno biti dobar govornik engleskog jezika, imati iskustva u stvaranju sadržaja na društvenim mrežama, biti kreativan te slobodan od sredine lipnja do sredine srpnja 2022. godine.

Prijave su otvorene do 20. veljače te se odvijaju u tri kruga. Prvo, kandidati trebaju napisati esej od 100 riječi u kojem će objasniti zašto su oni idealan odabir za ovaj ‘posao’ te poslati poveznice na svoje profile na društvenim mrežama.

Foto: Unsplash

Oni koji dođu do drugog kruga, trebat će napraviti videozapis na TikToku u trajanju od maksimalno jedne minute u kojem će pokazati neke svoje vještine. Ocjenjivat će se, naravno, kreativnost, ali i relevantnost pokazanih kvaliteta, pa ako i to bude zadovoljavajuće, kandidate naposlijetku čeka intervju.

Izabrani će kandidat, osim neprocjenjivog iskustva, dobiti i 1000 eura džeparca, plaćene sve aktivnosti, kao i put te smještaj.