Pretraga

Kupovina PlayStation vouchera nikad nije bila lakša zahvaljujući Moj A1 aplikaciji

A- A+

A1 Hrvatska postao je prvi među telekomima koji svojim korisnicima nudi mogućnost kupnje digitalnih PlayStation vouchera putem aplikacije Moj A1. Trošak kupnje korisnik će platiti uz redovan A1 račun, bilo da je riječ o prepaid ili postpaid načinu plaćanja usluge.

Dobra vijest stiže za PlayStation gamere i A1 Hrvatska korisnike, jer je od danas moguća kupnja digitalnih PlayStation vouchera putem Moj A1 mobilne aplikacije.

Plaća se putem redovnog A1 računa

Naime, A1 Hrvatska postao je prvi među telekomima koji svojim korisnicima nudi mogućnost kupnje digitalnih PlayStation vouchera putem svoje aplikacije. Svi zagriženi fanovi igranja videoigara na PS4 i PS5 konzolama, moći će tako uplatiti voucher uslugu dostupnu u iznosu od 35, 50, 150 i 350 kuna.

Trošak nastao ovom kupnjom, korisnik će platiti uz redovan A1 račun, bilo da je riječ o prepaid ili postpaid načinu plaćanja usluge. Nakon kupnje, korisniku preostaje samo slatka briga izbora najdražeg sadržaja ili videoigre na koju će potrošiti svoj novac unutar PlayStation Storea.

– Ovo je samo posljednja u nizu poslovnih odluka koju smo ovoga puta donijeli u suradnji sa Sancta Domenicom, a kako bismo još jednom zajednici gejmera koju okupljamo, omogućili najbolje igračko iskustvo na mreži, rekla je Monika Majstorović, direktorica marketinga za privatne korisnike.

Izdvojeni članak

Ovo su pobjednici velike završnice A1 Adria Leaguea

Uskoro stiže i A1 Gaming Hub

Osim na videoigre i sadržaj, uz maksimalan iznos potrošnje od 500 kuna, korisnici mogu iskoristiti svoje PlayStation vouchere i na PlayStation Plus Essential, Extra ili Premium članstva. Valja napomenuti i da je A1 Hrvatska neke od najvećih hit videoigara inkorporirao i u svoj putujući A1 Gaming Hub, koji će uskoro posjetiti gradove diljem Hrvatske.

A1 Gaming Hub opremljen je vrhunskim računalima, konzolama i mobile gaming kutkom, a svrha mu je promovirati eSport, ali i educirati građane o važnosti odgovornog igranja, koje se zasniva na fair-playu i nultoj toleranciji na bilo koju vrstu toksičnosti, govora mržnje i diskriminaciji.

A1 Gaming Hub

Dok brojni fanovi čekaju kada će na njihova vrata pokucati veselje putujućeg A1 Gaming Huba, tijekom ljetnih dana uživaju u A1 Gaming Weekendsima kao pripremi za jesenske kvalifikacije jubilarne 10. sezone A1 Adria League. Sve dodatne informacije dostupne su na web stranici A1 Hrvatske