Pretraga

Linkin Park ima novi singl – Burn It to the Ground

A- A+

Nu-metalci Linkin Park izdali su prvi singl sa svog petog studijskog albuma! Pjesma se zove “Burn It to the Ground”, a uzeta je s novog albuma “Living Things” koji će biti izdan 25. lipnja. Album je nastavak njihovog “A Thousand Suns” iz 2010. godine.

Ostale pjesme koje će se pojaviti na novom albumu su “Lost In the Echo”, “In My Remains”, “Castle of Glass” i “Ill Be Gone”.

Pjevač Linkin Parka Chester Bennington nedavno je izjavio da je bend prešao neke granice s eksperimentiranjem na albumu “A Thousand Suns” te je obećao da će se na novom albumu vratiti na poznati teritorij. “U album je uključeno puno dijelova s gitarama i teži elektronski zvuk kako bi mu dao veliki zid zvuka bez da potane previše metal”, rekao je Chester.

Linkin Park osnovan je 1996. u Kaliforniji, a međunarodnu slavu stekao je albumom “Hybrid Theory” na kojem su uspjeli kombinirati nu-metal i rap glazbu. Uspjeh su nastavili i albumom “Meteora”, a zatim slijede “Minutes to Midnight” i “A Thousand Suns”. Bend je surađivao sa mnogim pjevačima, a među njima je i reper Jay-Z.