Pretraga

Pjesme upropaštene remixom

A- A+

 

Živcira vas kada vam omiljenu pjesmu potpuno unište i onda u svim klubovima slušate remix koji nema veze s pjesmom? Za ljubitelje originalnih izvedbi pronašli smo nekoliko pjesama koje su upropaštene remixom.

Metallica – Nothing Else Matter

Kada uspijete uništiti pjesmu kao što je Nothing Else Matters onda budite sigurni kako ste svemogući. Remix nema veze s pjesmom i sam tekst, koji je inače jedan od najboljih, ne dolazi do izražaja. Dj Zanzy oprosti, ali ovo je jednom riječju – katastrofa. 

Linkin park – In The End

Još jedna odlična pjesma koju ni u kojem slučaju nije trebalo dirati. Kada je originalna izvedba tako odlična, trebate imati dosta hrabrosti ukoliko želite napraviti remix iste koji će oduševiti fanove.

Eminem – Lose yourself

Prije nego se prihvatite posla, prvo dobro razmislite koje pjesme možete remixati. Evo jedan odličan primjer pjesme koju ste svakako trebali zaobići.

Evanescence – My Immortal

Sljedeća u nizu odličnih originalnih verzija je My Immortal. Kada preslušate ovaj remix sami možete odlučiti mogu li se ove dvije izvedbe uopće usporediti.

Gotye – Somebody I Used To Know

Sigurno je svima više dosadila i Gotyeova verzija, ali ruku na srce ni jedan remix ne može nadmašiti njegovu izvedbu. Koliko god ste je se zasitili, morate biti iskreni i priznati kako je svaki remix uništio sve ono što je u ovoj pjesmi dobro.