Pretraga

Loreenina dlakavost pobijedila Euphoriu

A- A+

ilkar.blogspot.com

Dan nakon pobjede pjesme Euphoria na Eurosongu u Bakuu, nitko nije komentirao kakva je pjesma i je li trebao pobijediti možda netko drugi. Svi su se odmah uhvatili slika na kojima je Loreen neobrijanih pazuha. Zbog naše plitkosti ili smisla da nebitno uvijek prije prihvatimo od bitnoga, njena je dlakavost pobijedila Euphoriu preko noći.

Tko je uopće Loreen

Vjerojatno ne znate da se Loreen, ovogodišnja pobjednica Eurosonga, natjecala na Idolu 2004. godine, ali zato nema osobe koja trenutno ne zna kako ona ne brije pazuhe ili da se voli ljubiti sa starijim gospođama, npr. majkom. Pravim imenom Lorine Zoneb Noka Talhaoui je 28-godišnja šveđanka, dok su joj oba roditelja iz južnog Maroka. Talent show Idol napustila je kao četvrta najbolja natjecateljica.

Bitno u drugom planu

Zašto smo toliko privrženiji i najsitnijim glupostima tuđih života, a ono o čemu bi trebali čitati i govoriti zanemarimo, ili padne u drugi plan. Kriva je ili ljudska radoznalost koja ide u krivom smjeru, ili mediji koji nas navode na isti. Nije se tolika prašina digla zbog novoizgrađene dvorane u Bakuu, zbog čije su izgradnje ljudi ostajali bez domova, ali je jedna natjecateljica, u ovom slučaju pobjednica, feministkinja koja se ne brije i to zaokupi sve nas.