Pretraga

Manekenka iz zagrebačke XVI. gimnazije u pohodu na svjetske modne piste

A- A+

Magdalena Gero 16-godišnja je manekenka koja pohađa zagrebačku XVI. gimnaziju, a svojim angažmanima već je uspjela privući pozornost modnog svijeta, iako je ‘na pistama’ tek od prošlog rujna. Do sada je sudjelovala na tri Cro-a-Portera, a nada se uskoro inozemnim angažmanima jer je ovo zanimanje privlači zbog putovanja, upoznavanja kultura i zemalja. Upoznajte Magdalenu i njene preferencije, planove te prioritete.

Foto: Darija Cikač

Magdalena Gero je učenica XVI. gimnazije u Zagrebu te manekenka modne kuće Talia Model. Tek je prošle godine u rujnu zakoračila u modni svijet, a ove je već nominirana za novo lice godine časopisa Elle. Iako bi se voljela nastaviti u budućnosti baviti manekenstvom, škola joj je prioritet, a studiranje u Hrvatskoj za sada joj nije opcija.

Izdvojeni članak

Studentica sa zagrebačkog Kairosa zakročila u inozemni svijet mode

Uočila ju agentica

Postoje dvije opcije da završite u modnoj agenciji. Ili vas netko uoči, ili se dođete predstaviti sami. Magdalena otkriva kako je to teklo kod nje.

– Mene je osobno našla jedna agentica, te me brzo nakon toga manekenka Kim Kosanović predstavila agentici Tihani Harapin-Zalepugin, koja me onda uzela kao svojeg modela, pojasnila nam je 16-godišnjakinja.

Budući da je XVI. gimnazija jedna od najzahtjevnijih škola u državi, koja ima i dvojezičnu nastavu, pitali smo Magdalenu, uspijeva li na oba polja biti do kraja usredotočena.

– Za sada me manekenstvo ne sputava u školi i mislim da u budućnosti neće, jer za sve samo treba dobra organizacija i volja, jasna je mlada manekenka.

Foto: Darija Cikač

Izdvojeni članak

Šibenska studentica TTF-a (23) će dizajnirati za Zaru u Šangaju

Planira studirati u Americi

Tinejdžerica nam pojašnjava da ju manekenstvo privlači zbog putovanja, upoznavanja kultura, zemalja…

– Manekenstvo je nešto čime sam se dugo htjela baviti i voljela bih u budućnosti nastaviti. Također, škola mi je na prvom mjestu i planiram studirati u inozemstvu, najvjerojatnije u Americi, iako još ne znam točno što, otkriva Magdalena, koja je odlučna u odlasku Hrvatske budući da je napomenula da namjerava i raditi u inozemstvu.

Dodala je na kraju i što smatra svojim najuspjelijim projektima u kratkoj manekenskoj karijeri.

– Najveći posao koji sam do sada imala čast raditi su revije na Cro-a-Porteru, zaključuje ambiciozna Magdalena.