Pretraga

‘Mare i Kate traže stan u Zagrebu’: Duhovit oglas studentice oduševio korisnike Facebooka

A- A+

Uskoro opet kreću predavanja i studenti se vraćaju u gradove u kojima studiraju. Za neke koji nisu uspjeli dobiti mjesto u domu ili ga ne žele to znači i pronalazak odgovarajućeg stana. Većina studenata stan pokušava naći putem oglasa, a jedna studentica odlučila ga je potražiti na prilično jedinstven način. Njezin duhovit oglas privukao je pozornost jedne grupe za iznajmljivanje stanova na Facebooku i brzo skupio mnogo lajkova.

studentica stan potraga oglas

Foto: Unsplash, screenshot Facebook

Ako ste student koji ne živi u domu, a ne studirate u rodnom gradu, preostaje vam samo – traženje stana. Besciljno lutanje bespućima internet oglasa može biti prilično zamorno, pa neki studenti radije napišu vlastiti oglas u kojem naglase uvjete i cijenu koja im odgovara. To je napravila i Katarina, studentica ekonomije koja se ipak odlučila istaknuti u masi duhovitim oglasom.

Katarina je napisala kako je ‘digla sidro’ nakon duge veze i sada traži stan s cimericom Mare, koja se seli u Zagreb jer joj je ‘ puka film od splitskog pritakanja iz šupljeg u prazno pa se žena zaželila malo normalnijeg svita’. Katarina je napomenula kako su ona i cimerica veoma uredne, vole biljke i imaju malog psa, a sve na jako duhovit način.

screenshot stan studentica oglas

Foto: screenshot Facebook

Oglas je objavljen u jednoj Facebook grupi za traženje stanova, a duhovita Katarina privukla je pozornost članova grupe koji su joj poručili kako ih je dobro nasmijala i poželjeli joj svu sreću u traženju stana. Kako doznajemo, Mare i Kate su stan pronašle, tako da i vi možete pokušati biti duhoviti i originalni, ako ste još u potrazi za stanom.