Pretraga

Mijenja se način dijeljenja fotografija na TikToku: Sve će biti unutar nove aplikacije

A- A+

Još se prošlog mjeseca počelo govoriti da TikTok radi na aplikaciji koja će konkurirati Instagramu, a sada su izašli i novi detalji. Aplikacije bi se trebala zvati TikTok Notes te će biti integrirana unutar TikToka kakvog sada poznajemo.

TikTok na mobitelu.

Foto: Unsplash

TikTok ozbiljno radi na aplikaciji koja će konkurirati Instagramu. Kako prenosi Tech Crunch, korisnici diljem svijeta dobili su notifikaciju u kojoj se navodi da će uskoro biti izdan TikTok Notes, aplikacija na kojoj će se dijeliti fotografije.

– TikTok Notes, nova aplikacija za objavljivanje fotografije, stiže uskoro. Tvoje sadašnje i buduće objave s fotografijama na TikToku, također će se prikazivati na TikTok Notesu, stoji u notifikaciji uz svojevrsni slider koji služi za uključivanje ili pak isključivanje ove opcije.

Izdvojeni članak
Osoba u ruci drži mobitel na kojemu je otvorena aplikacija TikTok

Stiže nam novi Instagram? TikTok radi na aplikaciji koja će mu konkurirati

Iako su novinari portala TechCrunch poslali službeni upit TikToku vezan za ovu aplikaciju, konkretan odgovor nisu dobili. Rekli su im samo da ‘istražuju načine kako osnažiti našu zajednicu da stvara i dijeli svoju kreativnost s fotografijama i tekstom u posebnom prostoru za takav format’.

Podsjetimo, o ovome se još počelo govoriti sredinom ožujka kada je developer AssebmleDebug iz razvojnog koda ‘iskopao’ da TikTok radi na društvenoj mreži koja će biti izravni konkurent Instagramu. Tada se navodilo da će se aplikacija zvati TikTok Photos te da će biti integrirana unutar TikToka, iako će se trebati preuzeti zasebno.

Kada će TikTok Notes ugledati svjetlo dana, trenutno nije poznato.