Pretraga

Miji Negovetić holivudski producenti ponudili glavnu ulogu u filmu

A- A+

Sve nas je osvojila svojim glasom kada je pred čitavom zemljom izvela hrvatsku himnu na jednom javnom događaju. I tek što smo počeli zaboravljati ime Mia Negovetić, pojavila se u RTL-ovom show-u ‘Zvjezdice’ i opet nas ostavila bez riječi. Sada ima ponudu koja dolazi ravno iz Hollywooda.

Screenshot: Little Big Shots/YouTube

Kada je nastupila u popularniji američkoj TV emisiji ‘Little Big Shots’, mislili smo da veći uspjeh od toga malena Mia vjerojatno nikada neće postići. I prevarili se. Jer je trinaestogodišnja Mia već dobila priliku za novi uspjeh – ponuđena joj je uloga u Hollywoodskom filmu, piše Jutarnji list.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Mia Negovetić (13) izvedbom raznježila Ameriku: Sad joj je samo nebo granica

– Zvali su filmski producenti koji su mami i tati poslali scenarij za film i vjeruju da bih ja bila idealna za glavnu ulogu. To bi mi zaista bilo zanimljivo jer volim i glumu, uz pjevanje, naravno, kazala je Mia za Jutarnji list.

No prije Hollywooda, Miu čeka još jedan veliki pothvat u Lijepoj našoj. 16. rujna u legendarnoj koncertnoj dvorani Lisinski u Zagrebu mlada nada hrvatske glazbene scene održat će svoj prvi solistički koncert na kojemu će gostovati i brojne hrvatske zvijezde, poput Vanne, Stjepana Hausera i Damira Kedže.