Pretraga

‘Milijunaš’ se vraća na male ekrane: Pogledajte prvi video sa snimanja nove sezone

A- A+

Početak jesenske sheme HRT-a vjerojatno je jedan od iščekivanijih u posljednjih nekoliko godina, a razlog leži u povratku popularnog kviza ‘Tko želi biti milijunaš’ na male ekrane. Datum emitiranja prve epizode odavno je poznat, a ovih dana znatiželjnici su imali priliku vidjeti i prvi video sa snimanja pilot epizode nove sezone.

Screenshot: HRT

Nakon devet godina popularni kviz ‘Tko želi biti milijunaš’ vraća se na male ekrane. Prva epizoda nakon ove duge pauze emitirat će se sljedećeg četvrtka, 19. rujna, kako smo doznali, jednom tjedno.

Ovih dana snimala se pilot epizoda nove sezone, a voditelj Tarik Filipović na svom je Instagramu objavio je prvi video sa snimanja. Ista scenografija, ista glazba, isti voditelj – vjerujemo da je kod brojnih fanova probudio nostalgiju.

Podsjetimo, HRT je u svojoj najavi već pozvao igrače da se prijave za sudjelovanje, na web stranici https://milijunas.hrt.hr. I sam HRT jučer je objavio kratak video sa snimanja pilot epizode, u kojemu su Tarika pitali nekoliko pitanja. Između ostaloga, otkrio je hoće li mu nedostajati Kotiga, je li mu draža televizija ili kazalište te voli li više Rakitića ili Modrića.

Osim ‘Milijunaša’, HRT nastavlja s emitiranjem kviza ‘Potjera’, a prva epizoda prikazuje se u ponedjeljak, 16. rujna. Voditeljsku ‘palicu’ u tom kvizu preuzima još jedno HRT-ovo poznato lice, Joško Lokas.