Pretraga

Tužna epizoda ‘Potjere’: Učitelj (48) koji se natjecao preminuo prije nego je epizoda prikazana

A- A+

Sinoćnja epizoda popularnog kivza Potjera u Srbiji imala je tužan početak. Započela je kratkim ‘in memoriam’ segmentom kroz koji se odaje počast natjecatelju Aleksandru Ivkoviću, natjecatelju koji je preminuo između snimanja epizode i njenog emitiranja.

Aleksandar Ivković

Aleksandar Ivković | screenshot: RTS

Gledatelji ‘Potjere’ u susjednoj Srbiji u ponedjeljak su svjedočili tužnom početku nove epizode omiljenog kviza. Emisija se emitirala u čast natjecatelju Aleksandru Ivkoviću (48) koji je preminuo između snimanja i emitiranja kviza. Emisija je emitirana sinoć, uz suglasnost koju je RTS dobio od obitelji. Ivković je u snimanju sudjelovao u lipnju, a preminuo je u studenom, prenosi Blic.rs. Voditelj kviza Jovan Memedović oprostio se na svom profilu na Instagramu od natjecatelja.

– Večerašnja epizoda in memoriam. Aleksandar Ivković 1974. – 2023., napisao je na svom storiju Memedović uz isječak iz emisije.

Izdvojeni članak
potjera veljko

Student u srpskoj Potjeri na ploči obranio rekordan iznos: Novac donirao bolesnom dječaku

Na službenom YouTube kanalu RTS-a pojavila se i najava iz emisije iz koje je vidljivo kako je Ivkovićev nastup bez teksta ostavio i voditelja Memedovića i lovca Milorada Milinkovića. Prerano preminuli Ivković bio je diplomirani povjesničar.

– Radim u osnovnoj školi, nekad sam radio u srednjoj. U prosvjeti sam oko 20 godina. Volim raditi s djecom, od malena sam to želio. Imam ideju da promijenim posao, ali sam zasad u školi, rekao je u Ivković u svom nastupu u ‘Potjeri’.