Pretraga

Mirko dao otkaz da pokrene Different: Vodič za studentsku prehranu i uštedu kod kupovine

A- A+

Mirko Logožar je u studenom 2017. pokrenuo obrazovnu platformu za zdrav način života “Different”. Projekt je nastao nakon što je mladi poduzetnik dao otkaz u korporaciji za koju je radio dugi niz godina i, kaže, počeo se baviti onim što voli. Kako je upravo izbacio novi video, odnosno vodič za studentsku prehranu, provjerili smo o čemu se radi.

Mirko proteklih godinu i pol uspješno vodi different.hr (Foto: Different/Facebook)

U vodiču, studentima nudi savjete koji im mogu pomoći s pripremom hrane te uštedom novca.

Jednostavan, zabavan i edukativan

Spomenuti devetominutni video u kojem razgovara sa studenticom Sunčicom u utorak je osvanuo na YouTube kanalu “Different TV“.

– Napravio sam video vodič za Different studentsku prehranu gdje na primjeru jedne studentice pokazujem kako je moguće spremiti nutritivno bogate obroke u sobi doma i u kuhinji doma uz još hrpu korisnih savjeta i trikova vezanih za pripremu obroka i uštedu kod kupovine. Kao i sav dosadašnji video sadržaj na Differentu, vodič je jednostavan, zabavan i prije svega edukativan, rekao je.

Za domaće i strane studente

Mirko je mislio na sve studente u Hrvatskoj i izvan nje, pa video ima i engleske titlove, tako da je dostupan široj publici.

Izdvojeni članak
SC menza, menza u Studentskom centru u Zagrebu

Ministarstvo odgovorilo hoće li pojeftiniti hrana u menzama zbog nižih cijena namirnica

– Video je ciljano rađen za studentsku zajednicu kako bi im pokazao primjer dobre prakse i podigao razinu svijesti o zdravom načinu života, nutritivno bogatoj prehrani i mogućnostima pripreme obroka u sklopu studentskih okvira, kaže.

Sunčica, studentica suvremenog plesa, kao jednu od najvećih prednosti programa istaknula je njihovu aplikaciju, koja joj pomaže pri balansiranju obroka i traženju odgovarajućih cijena prilikom kupovine.

Different je peteročlani tim kojeg na Facebooku prati više od 18 tisuća ljudi, a kroz recenzije su zaslužili ocjenu 5.0.

Za sve ostale informacije, posjetite njihovu službenu stranicu.