Pretraga

[Modni kolegij] Zanimljiv stil studentice modnog dizajna

A- A+

Različiti stilovi studenata zanimljivi su za promatranje i iz njih možemo dobiti inspiraciju za slaganje novog outfita ili jednostavno uživati u maštovitosti koja ulazi u sve te kombinacije. Jedna od tih kreativnih studentica je Nika Vrbica koja samom svojom pojavom privlači poglede.

foto: srednja.hr/Sara Klanjčić

Nika Vrbica studentica je prve godine diplomskog na Tekstilno – tehnološkom fakultetu gdje studira modni dizajn. Njena otkačena i vesela osobnost se odražava u njenom stilu. Sa svojom crvenom kovrčavom kosom, besprijekorno našminkanim očima i fora kapom koju često nosi, Nika je uvijek zamijećena i zapamćena. Ova iznimno talentirana dizajnerica i umjetnica njeguje eklektičan, ali udoban stil. Često se odijeva u jednostavnu odjeću koju nosi u slojevima što rezultira zanimljivim kombinacijama koje dodatno ističe detaljima kao što su Van Gogh čarape i zanimljiva ogrlica u ovom slučaju.

– Bitno da mi je praktično, udobno i da meni lijepo izgleda. Mojima doma se ne sviđa moj stil, govore da izgledam kao da kopam po smeću, kao beskućnik, jer puno slojeva znam staviti na sebe, ali me baš briga, kaže nam Nika o svom stilu.

foto: srednja.hr/Sara Klanjčić

foto: srednja.hr/Sara Klanjčić