Pretraga

Naš YouTube kanal prešao je 2 milijuna pogleda: Pogledajte koji su najpopularniji klipovi

A- A+

Prije četiri i pol godine Srednja.hr otvorila je svoj YouTube kanal. Na njemu smo objavljivali reportaže, snimke s bitnih događanja u obrazovanju, izvještavala sa sportskih događanja, donosili izvrsne nastupe s dramskih natjecanja, a ponekad i podijelili nešto osobnije vlogove naše redakcije na putovanju. Danas taj kanal broji preko 1.000 pretplatnika, a naši videi pogledani su preko 2 milijuna puta. U nastavku teksta pogledajte naše najgledanije videe i ne zaboravite se pretplatiti na naš kanal.

Foto: Pixabay

U četiri i pol godine postojala na YouTube kanalu Srednja.hr objavljeno je preko 600 videa koji su ukupno pregledani preko 2 milijuna puta, a preko 1.000 korisnika preplaćeno je na naš kanal. Na njemu smo pratili sportska događanja, dramske nastupe, donosile reportaže s terena, snimali šaljive, ali i edukativne videe te ponekad našim gledateljima i čitateljima ponudili osobni vlog naše redakcije na putovanju. Sve je to naša publika prepoznala pa su nam brojke danas dosta dobre. Svakako vam preporučamo jedan od posljednjih videa, govor naše kolegice Dore Kršul prilikom dodjele nagrada HND-a za internetsko i istraživačko novinarstvo.

U nastavku teksta donosimo pet najgledanijih videa na našem kanalu, na koji se možete pretplatiti ovdje.

#5 Trening zagrebačkih mažoretkinja

Naša ekipa prije gotovo četiri godine izašla je na teren i posnimila trening zagrebačkih mažoretkinja koji je zauzeo peto mjesto među najgledanijima na našem YouTube kanalu.

#4 Fokusirano čitanje skraćuje i olakšava učenje

Na četvrtom mjestu našao se video o savjetima za skraćivanje i olakšavanje učenja u kojem studenti govore koje su im metode pomogle da svladaju puno gradiva u malo vremena.

#3 Što studenti iz Europe znaju o Hrvatskoj?

Za vrijeme Europskih sveučilišnih igara 2016., čiji je Zagreb bio domaćin, naša ekipa izašla je na teren i intervjuirala studente iz svih dijelova Europe. Zanimalo ih je koliko znaju o Hrvatskoj, a neki odgovori su ih iznenadili. Taj se video našao na trećem mjestu po gledanosti.

#2 Dinamova himna na norijadi 2015.

Norijada u Zagrebu posebno je događanje koje maturanti diljem grada očekuju čitavu godinu. Trenuci euforije poput ovog zasluženo su pogledani gotovo 100 tisuća puta i tako završili kao drugi najgledaniji video našeg kanala.

#1 Novinar Pixsella završio u fontani na norijadi u Zagrebu

I najgledaniji video isto je pripao najluđem danu u Zagrebu – norijadi. Prije četiri godine, zagrebački marijanti toliko su norili da su u jednom trenutku novinara Z1 televizije ubacili u fontanu na Manduševcu.