Pretraga

Stranger Things dobiva svoju kazališnu predstavu, vratit će nas u prošlost Hawkinsa

A- A+

Stranger Things dobiva kazališnu predstavu. Bit će to prequel koji će nas vratiti u prošlost Hawkinsa, točnije u 1959. godinu. Pratit će priču Hoppera, Joyce i njihovih vršnjaka kada se po prvi put u malenom gradiću suoče s mračnim zbivanjima koja će kasnije definirati njihove živote.

stranger things

Foto: Unsplash; Rafal Werczynski

Dok željno iščekujemo petu sezonu megapopularne serije Stranger Things, stižu nam još neke dobre vidjeti. U Londonu će ta serija dobiti kazališnu predstavu. Konkretno, dobit će prequel koji je kazališna predstava, a premijera će biti u kazalištu Phoenix krajem 2023. godine, piše Andrew Webster za Verge.

Braća Duffer, kreatori Netflix serije, bit će kreativni producenti na ovoj predstavi, a napisala ju je Kate Trefry, jedna od scenaristica na seriji još od druge sezone. Radnja će pratiti, piše Verge, mlađe verzije poznatih nam starijih likova poput Hoppera i Joyce na samom početku mračnih zbivanja u Hawkingu.

– Hawkins, 1959. Običan gradić s običnim brigama. Mladi Jim Hopper ne može upaliti auto, sestra Boba Newbyja ne shvaća ozbiljno njegovu radijsku emisiju, a Joyce Maldonato samo želi maturirati i pobjeći iz grada. Kad u školu dođe novi učenik Henry Creel, njegova obitelj shvati da novi početak i nije tako lagan, a sjene iz prošlosti imaju dosta velik doseg, stoji u službenoj ‘premisi’ predstave koju prenosi Verge.

Ovo su praktično jedine vijesti koje imamo o ovom projektu. Fotografija, snimki, ni glumačke postave koja će raditi na premijeri u Londonu, još nema ni slova.