Pretraga

Naučiti izrađivati videoigre sada možete lakše nego ikad prije – besplatno i na hrvatskom jeziku

A- A+

Na YouTubeu možete pronaći ciklus online radionica od 10 epizoda uz pomoć kojeg ćete, u manje od deset sati načuti izrađivati videoigre. Ako se okušate u maratonskom praćenju epizoda na hrvatskom jeziku, prateći korake izradit ćete videoigru šaha, ali vam znanje može poslužiti i da vlastitu ideju prebacite u videoigru. Edukaciju su, u suradnji s našim portalom, osmislili Poduzetnički inkubator PISMO, SI-MO-RA i Regionalni koordinator SMŽ.

screenshot: YouTube

Izrada videoigara nije komplicirana kao što mislite. Možda vas mi u to ne možemo uvjeriti, ali zato su tu Zvonimir Mikšić i Dominik Cvetovski.

Izdvojeni članak

Počeo ciklus besplatnih online predavanja: Naučite izrađivati videoigre

Iza ove dvojice mladih stručnjaka za videoigre nalazi se deset YouTube videa uz koje možete potpuno besplatno i na hrvatskom jeziku naučiti izrađivati videoigre. Potpuno besplatno govorimo ne jer ne znamo da je na YouTubeu sve besplatno, već i zato što vas Mikšić i Cvetovski uče raditi u besplatnim programima Unityju i Blenderu.

Ciklus radionica proveli su Poduzetnički inkubator PISMO, SI-MO-RA i Regionalni koordinator SMŽ u suradnji sa Sisačko-moslavačkom županijom, Hrvatskim olimpijskim odborom, Hrvatskim šahovskim savezom, Sportskom televizijom i portalom Srednja.hr.

Akciju je podržao i šahovski velemajstor Alojzije Janković.
– Pozorno pratite ove lekcije i možda napravite neku animaciju koja će pomoći i vrhunskim šahistima, kazao je Janković.

POGLEDAJTE LEKCIJE:

Naučiti izrađivati videoigre sada možete lakše nego ikad prije – besplatno i na hrvatskom jeziku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap