Pretraga

Ne znate što raditi subotama? U Zagrebu se organiziraju besplatne aktivnosti samo za učenike

A- A+

Popularni program Odmorko u organizaciji Školskog sportskog saveza Grada Zagreba u subotu, nakon ljetne pauze, nastavlja sa zabavnim i besplatnim vodenim aktivnostima. Program se počinje održavati od subote na Zimskom plivalištu Mladost, a obuhvaća slobodno plivanje, usavršavanje plivačkih tehnika i skokove u vodu.

Odmorko proljeće 2022

Ilustracija: Pixabay

Odmorko će službeno započeti u subotu, 16. rujna 2023. godine, i trajat će sve do 16. prosinca 2023. godine. Održavat će se svake subote, osim 28.10. i 18.11.. Aktivnosti će se održavati na adresi Trg Krešimira Ćosića 10, odnosno na Zimskom plivalištu Mladost u Zagrebu.

Program Odmorko pruža izvanrednu priliku za učenike da se zabave, usavrše svoje plivačke vještine i provode subote na zdrav način. Svi zainteresirani su pozvani da se pridruže i iskoriste ovu jedinstvenu priliku za aktivan i zdrav životni stil.

Izdvojeni članak
tjelesni, sportska dvorana

Doznali smo koliko osnovnih škola nema sportsku dvoranu: Uskoro bi se to trebalo promijeniti

Plivači imaju priliku sudjelovati u programu potpuno besplatno. Kako biste se prijavili, potrebno je predočiti važeću iskaznicu Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb ili zatražiti izradu iskaznice na samom događaju. Program Odmorko nudi tri različite vrste aktivnosti.

Prva od njih je za svakoga tko želi uživati u opuštenom ili slobodnom plivanju, što će se održavati svake subote od 14:00 do 16:00 sati. Druga aktivnost je za one koji žele poboljšati svoje plivačke vještine putem radionice usavršavanja plivačkih tehnika, a koja će se održavati od 14:00 do 15:00 sati svake subote. Program također uključuje skokove u vodu, koji će se provoditi od 15:00 do 16:00 sati.

Detaljan raspored programa možete vidjeti u dokumentu ispod. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab