Pretraga

Neočekivane riječi instruktora nakon položenog vozačkog: ‘Ti nemaš pojma koliko sreće imaš’

A- A+

Ponekad u životu treba imati sreće. To je ono što smo naučili iz posljednje epizode našeg Redakcija podcasta gdje su se Ramona, Antonija i Marija dotaknule teme autoškole. Polaganje vozačkog predstavlja ogroman korak u životu svakog vozača, a iako je zahtjevan i donosi niz prednosti, ima i pokoju manu. Ramona je odlučila provesti Antoniju i Mariju kroz niz pitanja i sretnih situacija (a i par raskrižja) o autoškoli o njihovim stavovima prema vožnji.

autoškola_vozački ispit (1)

Autoškola | Ilustracija: Pixabay

Polaganje autoškole predstavlja ogroman korak u životu svakog budućeg vozača, označavajući prelazak iz svijeta pješaka u svijet vozača. Ovaj proces, iako zahtjevan, donosi niz prednosti, ali ima i pokoju manu. Međutim, sreća je također bitan faktor u cijeloj priči. U našoj najnovijoj epizodi Redakcija podcasta, Ramona, Antonija i Marija razgovarale su o autoškoli, o polaganju vozačkog i raznim iskustvima u prometnim situacijama.

Ramona je postavila pitanje o tome kako je izgledao Anonijin vozački ispit. Prisjetila se tog događaja i priznala kako je možda imala više sreće, nego pameti.

– Na vozačkom ispitu, kad sam ga išla polagati, situacija je bila takva da sam odradila cijeli put koji je ispitivač odredio i sve je bilo ok. Nakon toga je rekao ‘Prošli ste’, rekoh super. I onda je došao moj instruktor i kaže ‘Ti nemaš pojma koliko sreće imaš’, kazala je Antonija.

Ovo je samo djelić čitavog razgovora, a o tome koliko su prekršaja napravile, iz kojeg pokušaja su položile i koja od njih je najgora pješakinja pogledajte i poslušajte u podcastu!