Pretraga

Noćna mora mnogih: ‘Dečko koji je polagao vozački sa mnom zbog jedne greškice na kraju pao je ispit’

A- A+

Nakon položenog vozačkog ispita, očekujemo ugodno iskustvo vožnje, no neočekivane situacije mogu potpuno promijeniti perspektivu. U nedavnoj epizodi Redakcija podcasta, Ramona dijeli iznenađujuću priču s polaganja vozačkog, gdje se sve odvijalo dobro do neočekivanog kraja koji je oblikovao njezin odnos prema vožnji.

foto: Canva

Nakon što uspješno položite vozački ispit, očekujete da će vožnja postati ugodno iskustvo, puno slobode i samopouzdanja za upravljačem. Međutim, ponekad se dogode neočekivane situacije koje mogu potpuno promijeniti perspektivu. O tome govori i jedna zanimljiva priča u nedavnoj epizodi Redakcija podcasta.

Ramona je podijelila jedno svoje i jedno tuđe iskustvo s polaganja vozačkog ispita koje je krenulo iznenađujuće dobro sve do samog kraja, kada se nešto neočekivano dogodilo, bacivši ju u potpuno novo iskustvo koje je oblikovalo njezin odnos prema vožnji.

– Dečko koji je polagao prije mene, s kojim sam bila u autu, zajedno s instruktorom i ispitivačem, završio je vožnju i išao parkirati. On je sve napravio savršeno, i onda je s gumom, dok je dolazio na parking šrajfnuo rizol i rušio ga je, priča Ramona.

Marija ju je zatim upitala može li to prevesti na nevozački jezik, a Ramona je odgovorila kako je gumom dotaknuo rub nogostupa, što je automatski pad. Ovo je samo djelić čitavog razgovora, a detalje i ostatak možete poslušati na našem YouTube kanalu ili u videu ispod.