Pretraga

Novi mobitel u ponudi oduševit će sve kojima je važna kamera: Dolazi s poklonom

A- A+

Prilikom donošenja odluke o odabiru najnovijeg pametnog telefona brojni su faktori koji korisnicima posluže kao potvrda dobre kupovine. Osim tehnoloških funkcija i specifikacija, dizajna i cijene, većina nas klikne potvrdno na one dodatne bonuse koje dobijemo uz samu osnovnu ponudu. Spajajući karakteristike cjenovno skupljih modela uz kameru od 108 MP, nova 9 SE odmah po premijeri ocijenjen je kao pametni uređaj koji svakom korisniku pruža odličan omjer uloženog i dobivenog. Ali, dodatne pogodnosti prilikom kupovine čine ovaj izvanredan uređaj još atraktivnijim.

huawei 9 SE

Huawei nova 9 SE spaja karakteristike cjenovno skupljih modela uz kameru od 108 MP | Foto: Huawei

Zaslon te njegova veličina i kvaliteta su većini korisnika pametnih mobilnih uređaja prioriteti prilikom biranja i korištenja. Osim što Huawei nova 9 SE sadrži veliki 6,78-inčni FullView zaslon koji čini gledanje omiljenog video sadržaja te igranje igrica pravim užitkom, kupovinom ovog uređaja do 28. lipnja ostvarujete pravo na besplatnu zaštitu zaslona u trajanju od 12 mjeseci. Zaslon pametnog telefona može se jednom zamijeniti besplatno, bez dodatnih troškova.

Ova pogodnost vrijedi za sve lomove uzrokovane padom, pritiskom, udarcem ili nekim drugim sličnim nesretnim događajem. Kako bi korisnici ostvarili ovu besplatnu pogodnost potrebno je posjetiti ovlašteno Huawei prodajno mjesto i kupiti pametni telefon nova 9 SE. Zatim je potrebno prijaviti se na svoj Huawei ID račun, otvoriti aplikaciju My Huawei i pronaći natpis kampanje za ovu besplatnu pogodnost, kliknuti na njega i zatim zatražiti pogodnost zaštite od oštećenja zaslona.

Multimedijalno iskustvo uz FreeBuds 4i gdje god da se nalazili

Upravo zbog ranije spomenute glavne kamere od 108 MP i dostupnosti svih popularnih aplikacija na unaprijed učitanoj AppGallery, nova 9 SE nameće se kao favorit mlađih generacija, aktivnih na društvenim mrežama, ali za njima ne zaostaju ni ljubitelji glazbe. Hrvatskim korisnicima već dobro poznate i rado korištene, bežične pametne slušalice FreeBuds 4i dolaze kao savršena pratnja Huawei nova 9 SE pametnom telefonu u ponudi dostupnoj do kraja ovog mjeseca. U sklopu promotivne akcije u trajanju od 09. svibnja do 31. svibnja ove godine na prodajnim mjestima lanca Elipso uz kupovinu Huawei nova 9 SE pametnog telefona dobivate FreeBuds 4i slušalice u bijeloj boji potpuno besplatno.

Moderne i kompaktne, originalnog i osvježavajućeg dizajna, FreeBuds 4i slušalice ergonomski su dizajnirane kako bi omogućile stabilno i čvrsto prianjanje. Lagane i ugodne, ni nakon cjelodnevnog nošenja ne stvaraju pritisak i tako se nameću kao idealni audio saveznik za sve one kojima je glazbena pratnja ili neometano telefoniranje neizostavni dio svakodnevnice. Uparite Huawei nova 9 SE pametni telefon i FreeBuds 4i slušalice putem aplikacije Huawei AI Life za praktičnu kontrolu i upravljanje i istražite bogati glazbeni katalog koji nudi streaming aplikacija poput Deezera ili Tidala.

Preporučena maloprodajna cijena Huawei nova 9 SE telefona iznosi 2.599 kuna.

Zašto kupiti Huawei nova 9 SE?

Huawei SuperCharge tehnologija od 66 W omogućuje nova 9 SE da se napuni do 100% za samo 36 minuta, dok je za 60% potrebno svega 15 minuta. Čak i ako ste zaboravili napuniti uređaj preko noći, ili ste ga ispraznili prilikom fotografiranja, surfanja, igranja igrica ili slušanja glazbe – moći ćete isto obaviti uz samo kratku stanku od navedenih aktivnosti.

Huawei nova 9 SE oduševljava dizajnom! Tanko tijelo telefona obrubljeno je uskim okvirima od 1,05 mm što nova 9 SE čini jednostavnim za nošenje i praktičnim za korištenje. Također, nova 9 SE dolazi u tri prekrasne boje: Crystal Blue, Pearl White i Midnight Black boji, pa ćete bez obzira na outfit ostati u središtu pozornosti. Također, 3D staklena pozadina uređaja stvara ugodan vizualni efekt

Uz moćnih 108 MP i četverostruki AI sustav kamera koje dodatno uključuju prednju kameru od 16 MP, ultraširokokutnu i bokeh kameru od 2 MP zabilježite svaki vama poseban trenutak bez obzira na uvjete fotografiranja. A ako ste fan video uradaka ili pasionirani vloger ili tiktoker, Huawei nova 9 SE omogućuje istovremeno snimanje prednjom i stražnjom kamerom, uz neprimjetno prebacivanje s jedne na drugu.

My Huawei aplikacija

My Huawei aplikacija sadrži najnovije vijesti o Huaweiju, a korisnicima unutar aplikacije omogućena je međusobna interakcija s drugim korisnicima u svrhu razmjene informacija o proizvodima, aplikacijama, značajkama i ostalim relevantnim temama. Aplikacija ima i tim korisničke podrške koji pruža sve potrebne informacije o trenutnim aktivnostima i pogodnostima te odgovara na sve upite.