Pretraga

Novi skandal vezan uz ‘Dva i pol muškarca’

A- A+

Angus T. Jones, koji igra ulogu Jakea Harpera, ovaj put je zaslužan za novi skandal vezan uz seriju ‘Dva i pol muškarca‘. Mladi glumac je izjavio kako više ne želi igrati u seriji koja ‘gledateljima puni glavu smećem’. Još se ne zna hoće li snositi ikakve posljedice zbog ovog ispada.

Nakon što je Charlie Sheen napustio jednu od najpopularnijih humorističnih serija ‘Dva i pol muškrca‘ (‘Two And a Half Men‘), učestalo je vrijeđao i napadao Chucka Lorreja koji je njen tvorac. Angus T. Jones je napravio istu stvar, samo na suptilniji način.

insidetv.ew.com

Izdvojeni članak

Najsmješnije izjave Jakea Harpera

Angus je u razgovoru s novinarom internetske stranice Forerunner Chronicles izjavio kako ne želi više glumiti Jakea Harpera.

– Ako gledate ‘Dva i pol muškraca’, prestanite gledati ‘Dva i pol muškarca’. Ja glumim u toj seriji, a ni sam tamo ne želim biti. Molim vas, prestanite to gledati i puniti glavu smećem, rekao je mladi glumac (na videu oko 7 minuta i 35 sekundi).

Dodao je kako ljudi kažu da gledaju ovu seriju radi zabave pa je sve gledatelje posavjetovao kako bi trebali istražiti utjecaj televizije na ljudski mozak.

Warner Bros nije reagirao na Angusovu izjavu, ali novinari tvrde kako je glumac možda prekršio ugovor. Razlog njihovim tvrdnjama je taj što većina takvih ugovora zabranjuje javno progovaranje protiv serije u kojoj glume.

Vrijeme će pokazati hoće li glumac biti zamijenjen, kao što je Ashton Kutcher došao na Charlievo mjesto.