Pretraga

Filmovi koje morate pogledati u 2013. godini

A- A+

Oči svih filmoljubaca su uprte u nove filmske naslove čije se premijere očekuju u 2013. godini. Uz nekoliko remakeova, novih nastavaka s već uhodanim glumačkim postavama, pogledajte koje sve filmove morate pogledati u godini pred vama.

Bruce Willis, Ryan Goslin, Channing Tatum i Charlie Sheen samo su neki od glumaca koji igraju u pravim filmskim poslasticama koje vas očekuju u ovoj godini.

Od novih nastavaka koje nestrpljivo očekuju brojni fanovi uskoro izlaze Iron Man III, Die Hard V, Hangover III, Fast and Furious VI, Wolverine II, Red II, Thor II, Hunger Games II i The Hobbit II.

U nastavku pogledajte još nekoliko filmova koje će pogledati veliki broj filmoljubaca.

www.davemendonca.com

‘A Good Day to Die Hard’

Brucea Willisa ponovo ćete imati priliku gledati u ulozi Johna McClanea koji će se ovaj put boriti rame uz rame sa sinom Jackom (Jai Courtney) protiv ruskih podzemnih sila.

‘A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III’

Charlie Sheen i Billy Murray će vas zabaviti u komediji ‘A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III’ no ovaj put je Charlie taj koji će ostati slomljenog srca.

‘Warm Bodies’

Nicholas Hoult, poznatiji kao Tony Stonem iz popularne britanske serije ‘Skins’, glumiti će zombija koji će pomoću ljubavi ponovno oživjeti i na taj način pomoći svim pripadnicima svoje vrste.

‘Beautiful Creatures’

Ni ove godine neće nedostajati svakojakih stvorenja koja imaju nadnaravne moći. ‘Beautiful Creatures‘ je na neki način zamjena za ‘Sumrak sagu‘, a u veljači ćete gledati Emmy Rossum u ulozi misteriozne Ridley koju prati nesreća gdje god se pojavi.

‘Stoker’

Nicole Kidman i Mia Wlasikowska glume majku i kći koje će se naći u neobičnoj situaciji nakon smrti Richarda Stokera.

‘The Place Beyond the Pines ‘

Ryan Goslin, Bradley Cooper i Eva Mendes glume u odličnoj drami u kojoj se motorist upusti u kriminal kako bi uzdržavao svoju obitelj.

‘The Great Gatsby’

I u ovoj ćete godini gledati Leonarda DiCapria u odličnom filmu snimljenom prema noveli F. Scotta Fitzgeralda koja prikazuje život u Long Islandu nakon Drugog svjetskog rata.

White House Down

Jamie Foxx glumi američkog predsjednika Jamesa Sawyera kojemu će život biti u opasnosti, a štitit će ga John Cale kojega glumi Channing Tatum.

‘Elysium’

Ne zna se hoće li se ostvariti želja Matta Damona da se ponovo vrati u film o Bourneu, no u kolovozu izlazi odličan film ‘Elysium’ čija je radnja smještena u 2159. godini gdje Max pokušava uspostaviti ravnotežu između dva polarizirana svijeta.

‘The Heat’

Nakon ‘Djevojke na zadatku’, Sandra Bullock se opet vratila FBI-u kao agentica Sarah Ashburn koja s partnericom Shannon Mullins pokušava uhvatiti drogeraškog kralja.