Pretraga

Prve i zadnje sezone serija

A- A+

Kad pojedine serije gledate epizodu po epizodu, uopće ne primijetite kako odrasli glumci stare. Dok su vaše oči uprte u djecu iz prvih sezona, koje u zadnjima postaju muškarci i žene, nitko ne obraća pažnju na starije osobe. Ipak, pogledate li prvu i zadnju epizodu od nekih serija, shvatit ćete koliko su se i oni izmijenili tijekom svih ovih godina koliko snimanje traje.

Svi ste primijetili kako je Jake iz serije ‘Two And a Half Men‘ od dječaka izrastao u zgodnog mladića, pratili ste razvoj malene Michelle iz ‘Full House‘, no većina sigurno nije zapazila kako su se već odrasli glumci postarali i izmijenili tijekom nekoliko godina snimanja.

www.comedycentral.co.uk

How I Met Your Mother

Iz sezone u sezonu likovi serije ‘How I Met Your Mother‘ su se mijenjali. Lily i Robin su se debljale i mršale, ovisno o trudinoći glumica. Marshall je, također, imao period u kojem je nabacio nekoliko kilograma viška pa ih je u zadnjoj sezoni skinuo. No što je s Tedom i Barneyjem? Težina im je cijelo vrijeme slična, ali im pokoja bora više krasi lice.

Friends

Deset godina je dosta vremena, pa je logično kako glumci neće isto izgledati na početku i na kraju snimanja. Zanimljivo je što se većina fanova obazirala na izgled Chandlera, kojemu je težina drastično varirala, pa izmjene ostatka ekipe nisu zamjećivali.

Two And a Half Men

Nije samo Angus T. Jones u ulozi Jakea ostario, iako se na njegovom izgledu najviše vidi promjena. Jon Cryer je od 2003. godine, kada je snimljena prva epizoda, do danas također znatno ostario. Dok je Alan Harper u prvoj sezoni bio još u najboljim godinama, cijelo desetljeće se ipak osjeća na njegovom izgledu.

Bones

Prva epizoda serije ‘Bones‘ je snimljena 2005. godine, a nezgode Seeleyja Bootha i Temperance Brennan još uvijek traju. Ovih dvoje glumaca su možda najbolje prošli, jer rijetko tko zamijeti kako su i oni ostarili. Ipak usporedite li ih prije sedam godina i sada primijetit ćete razliku.

Dexter

Ni omiljenom serijskom ubojici, Dexteru Morganu, ne uspijeva sakriti godine. Michael C. Hall je počeo glumiti Dextera prije šest godina, a danas njegov zagonetni osmjeh izgleda dosta starije.

That’s 70’s Show

Kitty Forman je po nekima jedan od najluđih i najboljih likova u popularnoj seriji ‘That’s 70’s Show‘. Debra Jo Rupp je u svaku sezonu krenula s novom frizurom, ali i starijim izgledom.

Full House

Dok su svi pratili kako odrastaju D.J., Stephanie i Michelle, rijetko tko je zapazio koliko su i Jessie, Joey i Danny ostarili.