Pretraga

Odjenite se za maturalnu s manje od 350 kn! 70 prijedloga koji vam neće isprazniti novčanik

A- A+

Izdvojili smo velik broj odjevnih predmeta koji su cijenom pristupačniji svima. Za manje od 350 kuna, ovdje možete naći svoju idealnu odjevnu kombinaciju za maturalnu večer i zabaviti se u stilu.

Asos Zara Asos

Maturalna večer…noć puna skupih haljina koju vjerojatno nitko nikad više neće obući. I to je u redu ako to želiš i možeš si to priuštiti. No što kada želiš to i ne možeš, jednostavno ne želiš davati velike svote novaca za maturalnu ili želiš neku manje svečanu kombinaciju koju ćeš moći nositi još godinama? Onda pogledaš ovaj članak koji ti nudi odjevne komade prikladne za maturalnu za manje od 350 kn.

Ovo je enciklopedija outfita za maturantice kojima se ne da provoditi sate u shoppingu ili scrollati satima po online trgovinama. Sve je smješteno na jedno mjesto i možda u par minuta riješite dilemu oko toga što obući na maturalnu večer. Odabrala sam haljine, suknje, hlače, odijela itd. za sve stilove, od jednostavnih predmeta do onih upečatljivih i drugačijih.

HALJINE

Zanimljive haljine su dobar dodatak ormaru jer ih možete nositi i na druge svečanije prigode kao što je svadba, a tu su i male crne haljine kao sigurna opcija koja uvijek funkcionira.

HLAČE

Nismo svi veliki ljubitelji haljina i suknji, a hlače su odličan izbor i za one koji žele nešto drugačije. Kombinirane sa ženstvenom bluzom ili cool sakoom dobit ćete udoban outfit za razne prilike.

KOMBINEZONI

Kombinezone ili obožavate ili ne možete podnijeti. Ja ih obožavam jer u jednom predmetu dobijem cijeli outfit koji uvijek izgleda moderno. Birajte između onih s uzorkom, crnih, u boji i svim ostalim mogućim varijacijama koje najbolje iskazuju vaš stil.

KOŠULJE I MAJICE

Uz hlače i suknje trebate i dobar gornji dio. Izdvojili smo basic komade i one potpuno drugačije od svih.

SUKNJE

Romantične i cool suknje u kojima ćete biti spremne za plesanje cijelu noć.

SAKO

Slagat će se i s hlačama i sa suknjama i to je definitivno nešto što će vam uvijek trebati. Bilo za posao ili za neke druge svečane događaje. Cool alternativa sakou je prsluk.