Pretraga

Okrunjena za Miss Universe, pa joj sljedeći dan oduzeli titulu

A- A+

Natjecanje iz ljepote u Kanadi jako je rastužilo jednu 26 – godišnjakinju, kad joj je prvo uručena titula za Miss Universe, a sljedeći dan joj oduzeta. Zbog računalne pogreške, Denise Garrido ipak nije pobjednica natjecanja. Nakon što joj je titula oduzeta, priznala je da se osjeća razočarano i osramoćeno.

Nakon što je okrunjena za Miss Universe i bila sretna zbog svog uspjeha, Kanađanku Denise Garrido su zamolili da – vrati titulu. Naime, računalnom pogreškom je njezino ime upisano na papir s kojeg su se čitale pobjednice. Djevojka je zapravo treća pratilja, a tvrdi da joj je tužna vijest slomila srce.

Na izborima za Miss Universe u Kanadi, 26 – godišnja Denise Garrido odnijela je titulu najljepše Kanađanke. Međutim dan nakon proglašenja ispostavilo se da Denise nije pobjednica i dobila je poruku od organizacijskog odbora da je došlo do pogreške. 

– Nisam mogla vjerovati da se to događa. Mislila sam da sanjam. Sada se osjećam tako osramoćeno jer su svi moji prijatelji, obitelj i cijeli moj grad slavili zbog mene. Sve to mi je sada oduzeto, tužno je kazala Denise, prenosi Daily Mail

Ova djevojka na kraju je ipak treća pratilja, a titulu je dobila njena vršnjakinja, Riza Santos.